Karriere

Karriere

Er Sprint for deg?

Vi søker deg som trives i grenselandet. Grenselandet mellom forretning og digitalisering. Grenselandet mellom store konsern og oppstartsbedrifter. I grenselandet mellom det etablerte og det nye. Mellom det kreative og det strukturerte. Vi ser etter deg som inspireres av å skape fremtidens selskaper. Og fremtidens Sprint.

picture of two consultants in office

Foto: Signe Luksengard / PUDDER Agency

Ledige stillinger

Konsulent - Erfaren

Vi er stadig på jakt etter nye kandidater og tar i mot åpne søknader

Les mer

Sprint er for deg som får ting gjort. Vi jobber tett i team med både kunder, kollegaer og partnere. Selv med et sterkt team rundt deg, må du forstå forskjellen på å bare henge med, og å levere det kunden forventer – og litt til. Dette krever vanligvis et personlig initiativ utover det normale, og en helt grunnleggende gjennomføringskraft. Du har ikke et mål om å jobbe mest mulig, men synes samtidig at jobben din er så interessant at du heller ikke er opptatt av å jobbe minst mulig.

Sprint er for deg som liker å være sammen med andre. Du har et skarpt og analytisk hode, men skaper god stemning og et inspirerende og morsomt arbeidsmiljø. Du har høy integritet, god forretningsforståelse og evne til å se det store bildet, men uten å heve deg over andre. Du er ekte, i betydningen at det man ser er det man får, og holder en uhøytidelig og uformell tone.

Sprint er for deg som tenker nytt. God kunnskap om hva som fungerer bra er viktig og bra, men du må også ha en grunnleggende nysgjerrighet og stille spørsmålet «finnes det en bedre måte?» Dette krever ofte at du følger godt med og har en god teknologisk forståelse, men også at du tør å utfordre etablerte oppfatninger hos både kunder og kollegaer, og at du ikke er redd for å teste ut helt nye idéer og tanker.

Kulturen i Sprint

Sprints Culture Deck

Alle sier bedriftskultur er viktig. Mange vil si det er det viktigste av alt. I Sprint tar vi egen medisin og setter handling foran ord. Det vi bistår våre kunder med skal vi også være gode på selv. Derfor gjennomfører vi samme strategi- og forbedringsløp internt, som vi anbefaler våre kunder. Vi bruker like mye ressurser på innovasjon, gjennom vårt innovasjonsstudio Sprint Y, som vi anbefaler våre kunder å gjøre. Og vi har samme fokus på at bærekraft gjennomsyrer alt vi gjør, akkurat som vi jobber med sammen med kundene våre.

Som du kanskje skjønner, er vi veldig stolte av kulturen vår. Vi kunne faktisk ha skrevet en lang avhandling om den. Så vi har gjort nettopp det. Les mer om Sprints kultur i vårt Culture Deck

Hvorfor skal du velge Sprint?

De mest interessante oppgavene. I Sprint jobber vi hardt for å tiltrekke oss de mest spennende prosjektene. Vi ønsker ikke å bli et konsulentselskap som leier ut mengder av konsulenter til omfattende ERP- og endringsprogrammer. Vi vil jobbe med de mest interessante oppgavene i de mest spennende selskapene.

De beste kollegaene. Sprint består rett og slett av en samling av eksepsjonelt bra mennesker. Smarte, interessante, hyggelige. Folk man liker å være sammen med. OK, så har vi skrevet dette selv. Men vi er sikre på at du vil være enig når du møter oss! Eventuelt kan du sjekke ut glansbildene vi deler av oss selv på vår Instagram-konto her.

Det mest spennende selskapet. Sprint er et selskap bygget av gründere, for mennesker med et entreprenørielt tankesett. Målet er at alle skal være med på å bygge selskapet. Enten dette betyr at man deltar i å forme markedsføringen, styrker kompetansen til kollegene dine, bidrar med å ansette de beste konsulentene, bygge opp nye fagområder eller utvikler eksisterende fagområder. Eller, delta i å bygge helt nye forretningsmodeller som Vouch eller Skyfall. Vi er et norsk, ansatteidselskap som prioriterer vekst og innovasjon, og vi setter selv fart og retning.

En kompensasjonsmodell det er vanskelig å konkurrere med. I tillegg til en meget sterk individuell ordning belønnes vi alle kollektivt når hele selskapet gjør det bra. Vi har også en transparent lønnsmodell, som har som hensikt å ikke skape lønnsforskjeller på samme nivå. I samme båt, rett og slett. Viktigst av alt er kanskje at alle som jobber i Sprint tilbys å bli eier i Sprint, med en ordning som gjør det mulig for alle å bli med.

picture of people laughing

Foto: Signe Luksengard / PUDDER Agency

Studenter

Er Sprint ditt første steg ut i arbeidslivet?

Vi har flere spennende tilbud for studenter gjennom hele året og hele studieløpet. Dette har vi fordi vi ønsker at du som student skal bli bedre kjent med oss og hvordan det er å jobbe hos oss, samtidig som at vi ønsker å bli bedre kjent med deg og lære om hva som er viktig for studenter i dag.

Les mer

Sprints tilnærming til organisasjon og mennesker

I Sprint har vi troen på å ta egen medisin. Det vi bistår våre kunder med må vi også være gode på i eget selskap. Derfor utfører vi samme strategi- og implementeringsprosesser internt, som vi anbefaler våre kunder. Vi bruker like mye ressurser på innovasjon, gjennom vårt innovasjonsstudio Sprint Y, som vi anbefaler våre kunder. Og vi har samme fokus på at bærekraft gjennomsyrer alt vi gjør, som vi anbefaler våre kunder. Viktigst for deg som potensiell Sprinter er at samme tilnærming også gjelder for folk, organisasjon og kultur.

Vi har lenge fokusert på å få tak i de flinkeste folka. Dette mener vi at vi har fått til gjennom tydelige rekrutteringsstrategier, fokus på employer branding og et bredt spekter av veloverveide retention-tiltak.

Samtidig har vi en organisasjonsstruktur som er tilpasset disse flinke folka. Det er en struktur som er skreddersydd for å gi landets skarpeste og varmeste konsulent-talenter rom til å vokse og bygge selskap, både ute hos kunden og i Sprint. Organisasjonsstrukturen har blitt testet og tilpasset utallige ganger for å best ta vare på entreprenørskapsånden, smidigheten og handlekraften som vi ønsker i Sprint.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt.

Sofie Aslaksen

Sofie Aslaksen

Manager | Leder for Rekruttering