Studenter

Studenter

Fast stilling for nyutdannede

For deg som er i ferd med å fullføre studiene

Er du i ferd med å fullføre studiene og ønsker å jobbe i et litt annerledes konsulentselskap? Hvert år ansetter vi studenter som er på siste året av masterstudiet med spesialisering innen tekniske fag, økonomi, tjenestedesign eller innovasjon.

Som nyansatt i Sprint vil du få solid kursing innen fagområdene våre, nyttige verktøy og consulting skills slik at du er godt rustet til konsultentyrket. I Sprint tror vi på hverandres evner og du vil derfor få tidlig ansvar, kundeeksponering, utviklende ansvarsområder og leveranseansvar i prosjekter. I tillegg vil du få tilbakemeldinger, coaching, støtte og oppmuntring slik at du utvikler deg - helt fra start. Vi må også nevne at du vil bli en del av en utrolig sosial gjeng, og som nyansatt vil du få være med på mye gøy både internt i kullet som du starter med, og med resten av gjengen i Sprint.

Dersom du ønsker å søke på fast stilling som nyutdannet, kan du søke her

Summer internship

For deg som ønsker en sommer hos oss

Er du nysgjerrig på Sprint og ønsker å oppleve hvordan det er å jobbe i et konsulenthus som vårt? For studenter som er på 3. eller 4. året på studiet, tilbyr vi hvert år summer internship hos oss.

Som summer intern i Sprint vil du jobbe på reelle kundeprosjekter og være et fullverdig medlem i et team med erfarne konsulenter. Gjennom hele sommeren vil vi ha stort fokus på læring og tilbakemeldinger, og at du som intern skal oppleve både faglig og personlig utvikling i løpet av sommeren hos oss. Du kommer til å erfare høyt tempo og få mye ansvar, men du skal også ha et liv utenfor Sprint. I tillegg til prosjektarbeid vil du få solid kursing i nyttige verktøy, våre tjenesteområder og consulting skills, og ikke minst være med på en rekke sosiale arrangementer sammen med resten av Sprint-gjengen. Internshipet har oppstart i juni og vil gå over 6-8 uker med tre uker ferie i juli.

Les mer om hvordan det er å være intern i Sprint ved å søke etter intern på bloggen vår her

Dersom du er student på NHH og vil søke internship hos oss sommeren 2024, kan du søke her

Dersom du er student på NTNU, CBS eller andre skoler og vil søke internship hos oss sommeren 2024, kan du søke her

Mentorprogrammet Eventyret

For deg som ønsker å bli kjent med konsulentbransjen

Er du nysgjerrig på hvordan det er å være konsulent? Ønsker du en mentor som kan hjelpe deg å sette og nå utviklingsmålene dine? Eventyret er Sprint sitt mentorprogram der utvalgte studenter på 2.-4. klasse får muligheten til å bli bedre kjent med konsulentlivet og hvordan det er å jobbe i Sprint.

Startskuddet for mentorprogrammet Eventyret er en eventyrlig helg på Herangtunet ved Beitostølen, i tillegg til en tur hjem til oss på våre kontorer i Oslo. I løpet av helgen byr vi på spennende og nyttige sesjoner for din karriere, unike naturopplevelser og veldig mye moro. Som deltager vil du sette opp utviklingsmål sammen med mentoren din og kjenne på hvordan det er å jobbe som Sprintkonsulent i praksis. Og kanskje viktigst av alt, du vil bli kjent med folkene i Sprint og få en indikasjon på om Sprint-kulturen er riktig for deg. I løpet av våren vil du ha muligheten til å jobbe sammen med mentoren din på områdene som er viktig for å utvikle din karriere.

Søknadsutlysningen for Eventyret publiseres i desember.

Les om mentorprogrammet 2022 her

Sprint Open House

For deg som ønsker et lite innblikk i Sprint

Er du student på 3.-5. klasse og interessert i konsulentbransjen? Har du lyst til å se hvor vi jobber og bli bedre kjent med menneskene i Sprint?

Hver sommer inviterer vi til et uformelt arrangement i våre kontorer i Oslo. Her vil du bli kjent med Sprint, våre satsningsområder og mulighetene som finnes hos oss som student. Det vil være en uformell kveld med god mat og drikke, der du får mulighet til å bli bedre kjent med folkene i Sprint og årets summer interns, gjennom presentasjoner og hyggelige samtaler.

Dersom du ønsker å delta på Sprint Open House, kan du søke her

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt.

Jonas Haagensen Haga

Jonas Haagensen Haga

Konsulent | Leder for Skolerekruttering