Om Sprint

Management consulting møter entreprenørskap

Sprint ble startet i 2005 av tre softwaregründere, som også hadde bakgrunn fra strategirådgivning. De ville skape et selskap som kombinerte en gründers kreativitet, realiseringskraft og vekstfokus, med profesjonalitet, fagkompetanse og samarbeidskulturen som finnes i ledende konsulentmiljøer.

Suksessen vi har oppnådd så langt er utelukkende basert på menneskene som har valgt å bli med på laget. Sprint tiltrekker seg rådgivere fra øverste hylle fra andre ledende konsulentselskaper og mennesker med ledelseserfaring fra store selskaper. Vi henter også supertalenter rett fra de beste universitetene. De som søker seg til Sprint er strateger og innovatører. Økonomer og ingeniører. Designere og psykologer. Handlingsorienterte og analytiske. Det alle har til felles er at de er mennesker med både skarpe hoder og varme hjerter.

Sprint er et selskap med mennesker som drives av å bygge noe. Et selskap der management consulting møter entreprenørskap.

Hvilke kunder jobber vi med?

Vi bygger morgendagens selskaper

I Sprint har vi en tydelig formening om hvordan ledende selskaper kommer til å se ut fremover. Vi liker å jobbe med ledere og gründere som deler vårt fremtidsperspektiv. Enten dette er ledere i oppstartsselskaper, scale-ups eller store organisasjoner.

picture of consultants having a good time

Hvordan jobber vi?

Sprint er et selvstendig og uavhengig selskap

Vi styrer retningen selv og er eid av de ansatte. Vi brenner for å skape muligheter og løse forretningsmessige problemer i tett samarbeid med våre kunder og partnere. Vi skal utfordre våre kunder, og hverandre. Å lykkes med dette krever en miks av flere ting: kunnskap og innsikt, kreativitet, stor nysgjerrighet, god teknologiforståelse og et eksperimentelt tankesett.

Våre team sitter helst sammen med kundene våre. Resultater skaper vi sammen, på innsiden av organisasjonen og så raskt som mulig. Tett samarbeid gjør det også lettere å sørge for at våre kunder selv er i stand til å ta resultatene videre på en god måte etter at oppdraget er levert. Vi er opptatt av å komme helt i mål, at gevinstene realiseres og at resultatene blir synlige på både topplinje og bunnlinje.

Kulturen i Sprint

Sprints Culture Deck

Alle sier bedriftskultur er viktig. Mange vil si det er det viktigste av alt. I Sprint tar vi egen medisin og setter handling foran ord. Det vi bistår våre kunder med skal vi også være gode på selv. Derfor gjennomfører vi samme strategi- og forbedringsløp internt, som vi anbefaler våre kunder. Vi bruker like mye ressurser på innovasjon, gjennom vårt innovasjonsstudio Sprint Y, som vi anbefaler våre kunder å gjøre. Og vi har samme fokus på at bærekraft gjennomsyrer alt vi gjør, akkurat som vi jobber med sammen med kundene våre.

Som du kanskje skjønner, er vi veldig stolte av kulturen vår. Vi kunne faktisk ha skrevet en lang avhandling om den. Så vi har gjort nettopp det. Les mer om Sprints kultur i vårt Culture Deck

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat

Hans Erik  Holmen

Hans Erik Holmen

Managing Partner