Webinar

Webinar
tirsdag 26. september, kl. 06:15-07:00

Reprise: Effektiv prosess for realiserbare strategier

Vi fikk god respons på webinaret vårt, Effektiv prosess for realiserbare strategier, i både mars og juni. Vi har også fått tilbakemeldinger på at det var flere som ønsket å delta da, men som ikke hadde anledning. Vi setter derfor opp dette webinaret på nytt!

Nå som høsten er over oss, er det mange som skal i gang med å sette strategi for neste periode. Vi vil i dette webinaret presentere en prosess som vil treffe godt dersom din virksomhet enten allerede er i gang eller planlegger å jobbe med strategien som skal vinne markedet.

Mange virksomheter sliter med å realisere sin strategi. Ofte brukes det lang tid på å utvikle den perfekte strategien, men når strategien først skal implementeres er det vanlig at virksomheter støter på utfordringer, bl.a. med å prioritere hvilke tiltak man skal gjennomføre først eller å skape engasjement blant de ansatte. Da er veien kort til at strategien havner i den beryktede skuffen.

Vi i Sprint mener at strategi ikke behøver å være så vanskelig. Vår erfaring viser at det er fullt mulig å utvikle en realiserbar strategi på kort tid.

I dette webinaret vil Marius Eiken Sommerfelt og Mathias Dyrhol Paulsen fortelle hvordan din virksomhet kan gå frem for å utvikle en realiserbar strategi på kort tid. Webinaret vil inneholde både teori og eksempler fra en av våre siste kunder.

Noen av våre suksessfaktorer, som du vil få høre mer om i webinaret, inkluderer:

  • En inkluderende prosess der nøkkelpersoner på ulike nivåer kontinuerlig får komme med råd og innspill
  • En hypotesedrevet tilnærming der vi tidlig identifiserer de områdene der virksomheten må gjøre de største løftene og deretter fokuserer analysene og diskusjonene på disse områdene
  • Hele tiden ha øynene rettet mot målet; en vinnende strategi med tydelig retning og ansvarsfordeling

Webinaret passer for deg som jobber med strategi og/eller forretningsutvikling, både i private og offentlige virksom

Webinaret gjennomføres på Zoom tirsdag 26. september kl. 8:15-9:00. Du vil motta en lenke til Zoom på e-post i etterkant av påmeldingen. Deltakelsen er gratis.

Meld deg på her

Tobias  Martens

Tobias Martens

Senior Manager | Leder for Strategi

Mathias Dyrhol Paulsen

Mathias Dyrhol Paulsen

Konsulent