Webinar

Webinar
torsdag 13. juni, kl. 06:00-07:00

People Strategy - Sett menneskene på toppen av ledergruppens agenda

En tilnærming til hvordan man bygger bro mellom selskapsstrategien og menneskene som skal realisere den

Vi opplevde stor pågang på webinaret vårt om People Strategy i høst. Vi setter det derfor opp på nytt!

«Mennesker er vår viktigste ressurs» har man ofte hørt ledere si. Hvis dette er sant, hvordan går selskapet ditt frem for å sikre at den viktigste ressursen – menneskene – jobber for å nå bedriftens ambisjoner og mål? Og hvordan kan dere vinne kampen om å tiltrekke og beholde de menneskene dere ønsker å jobbe med?

Når en ny selskapsstrategi legges, er ofte utfallet en form for endring. Endring skaper gjerne behov for ny kompetanse, videreutvikling av nåværende ansatte, justeringer i organiseringen og kulturelle endringer. For å knytte menneskelige ressurser direkte til bedriftens resultater tror vi i Sprint at nøkkelen ligger i en People Strategy - eller strategi for mennesker - for å si det på godt norsk.

I dette webinaret vil vi utforske hvorfor det nå er viktigere enn noen gang å plassere mennesker i sentrum av virksomheten – ikke bare som en oppgave for HR. Å få tak i kompetansen man trenger og koble disse menneskene til konkrete resultater må være en sentral del av hele organisasjonens strategi.

Martine Fornes og Kristina Kristianslund vil gi inspirasjon, eksempler og råd om hvordan dere kan skape en effektiv og levende «People Strategy», og tydeliggjøre hvordan dette kan omformes til konkrete resultater i din virksomhet, hvor ansatte også trives og utvikler seg.

Meld deg på her

Kristina Kristianslund

Kristina Kristianslund

Konsulent