Seminar

Seminar
torsdag 28. september, kl. 06:00-07:00

People Strategy - Sett menneskene på toppen av ledergruppens agenda

«Mennesker er vår viktigste ressurs» har man ofte hørt ledere si. Hvis dette er sant, hvordan går selskapet ditt frem for å sikre at den viktigste ressursen – menneskene – jobber for å nå bedriftens ambisjoner og mål? Og hvordan kan dere vinne kampen om å tiltrekke og beholde de menneskene dere ønsker å jobbe med? 

Når en ny selskapsstrategi legges, er ofte utfallet en form for endring. Endring skaper gjerne behov for ny kompetanse, videreutvikling av nåværende ansatte, justeringer i organiseringen og kulturelle endringer. For å knytte menneskelige ressurser direkte til bedriftens resultater tror vi i Sprint at nøkkelen ligger i en People Strategy - eller strategi for mennesker - for å si det på godt norsk.

I dette seminaret vil vi utforske hvorfor det nå er viktigere enn noen gang å plassere mennesker i sentrum av virksomheten – ikke bare som en oppgave for HR. Å få tak i kompetansen man trenger og koble disse menneskene til konkrete resultater må være en sentral del av hele organisasjonens strategi.

Shayan Seyedin og Kristina Kristianslund vil gi inspirasjon, eksempler og råd om hvordan dere kan skape en effektiv og levende «People Strategy», og tydeliggjøre hvordan dette kan omformes til konkrete resultater i din virksomhet, hvor ansatte også trives og utvikler seg. 

Seminaret passer for deg som sitter i en ledergruppe, strategidirektører, forretningsutviklere, eller for deg som jobber med organisasjonsutvikling og HR.

Vi inviterer til våre lokaler i Storgata 5, torsdag 28. september kl. 08:00-09:00. Dørene åpner og deilig frokost serveres fra kl. 07.45. Da vi har begrenset med plass, kan vi dessverre ikke garantere plass til alle. Deltakelse er gratis.

Med deg på her

Shayan Seyedin

Shayan Seyedin

Senior Manager

Kristina Kristianslund

Kristina Kristianslund

Konsulent