Webinar

Webinar
torsdag 14. desember, kl. 07:15-08:00

Oppnå målene dine med OKR - En guide til suksess

Vi fikk god respons på det forrige webinaret vårt om OKR i mars. Vi setter det derfor opp på nytt!

Mange virksomheter opplever økt usikkerhet og press på marginer. Økte priser på innsatsfaktorer og redusert privat konsum påvirker flere bransjer kraftig. I tøffe tider er det desto viktigere å lykkes med strategirealiseringen og å sikre at alle i virksomheten jobber mot de samme målene. Rammeverket OKR er godt egnet for å støtte virksomheten i å oppnå sine strategiske mål.

Mathias Dyrhol Paulsen og Henriette Haaland inviterer deg til et webinar der de gir en grundig introduksjon til OKR-rammeverket. De vil dele noen av de vanligste utfordringene selskaper møter i strategiprosesser og hvordan man kan ta i bruk OKR for å adressere disse. De vil gå stegvis igjennom hvordan man mobiliserer organisasjonen, tilpasser OKR til de prosessene dere allerede har, hvordan man definerer gode mål og nøkkelresultater og hvordan man kontinuerlig bør følge opp OKR-er. Webinaret passer for deg som har ansvar for strategi, målstyring og/eller organisasjonsutvikling i din virksomhet. 

Webinaret gjennomføres på Zoom torsdag 14. desember kl. 08:15-09:00. Trykk på linken under for å melde deg på. Du vil motta en lenke til Zoom på e-post i etterkant av påmeldingen. Deltakelse er gratis.

Webinaret passer for ledere på ulike nivåer, men spesielt for deg som har et helhetlig ansvar for strategi, organisering og prioritering i et selskap eller innenfor et forretningsområde.

Med deg på her

Mathias Dyrhol Paulsen

Mathias Dyrhol Paulsen

Konsulent