Seminar

Seminar
tirsdag 7. november, kl. 07:00-08:00

Innovasjon i praksis hos Flytoget

Å sette i gang nye innovasjonsprosjekter oppleves for mange organisasjoner som utfordrende. Selv om mange kjenner til ulike innovasjonsmetodikker, kan det være vanskelig å vite hvordan det skal gjennomføres i praksis.

Flytoget er et selskap som i mange år har toppet norske innovasjonsindekser, og er kjent for å ha svært fornøyde kunder. Med visjonen «null stress» ønsker Flytoget å redusere friksjonen vi opplever på reise og setter kunden i fokus for innovasjonsarbeidet. Hvordan arbeider de egentlig med innovasjon, og hvilke erfaringer har de gjort seg i arbeidet med å bli en av Norges mest innovative selskap?

Sprint inviterer til frokostseminar om innovasjon i praksis hvor vi får besøk av Nicolai Bryde, kommersiell direktør i Flytoget. I seminaret vil du få innsikt i Flytogets innovasjonsmetodikk, hvordan de bruker friksjon som et utgangspunkt for innovasjon, og innblikk i hvordan de har gått frem for å lansere nye tjenester som Flytag. Vi håper du har lyst til å ta turen for å få et spennende innblikk i hvordan et norsk selskap driver innovasjon i praksis.

Frokostseminaret passer for deg som jobber med innovasjon eller forretningsutvikling, både i offentlig og privat sektor.

Vi inviterer til våre lokaler i Storgata 5, tirsdag 7. november kl. 08:00-09:00. Dørene åpner og deilig frokost serveres fra kl. 07.45. Da vi har begrenset med plass, kan vi dessverre ikke garantere plass til alle. Deltakelse er gratis.

Meld deg på her

Ingvild  Solberg Farstad

Ingvild Solberg Farstad

Konsulent