Seminar

Seminar
tirsdag 23. april, kl. 15:00-17:00

Fra strategi til handling: Strategikontor for fart og gjennomføring

Strategidokumentene er ferdig og vedtatt i styret - hva nå?

De første månedene etter en ny strategi er vedtatt er de mest kritiske, og det er også her det for mange går galt. De aller fleste opplever å komme skjevt ut av startblokka, mister momentum og havner i det klassiske "strategigapet", der man går glipp av både muligheter og verdiskapning. Sjansene for å realisere det styret forventer, har allerede fått seg et skudd for baugen. Hvordan rigger man seg egentlig for å gå fra strategi til handling?

Dette er temaet for Sprints seminar «Fra strategi til handling: Strategikontor for fart og gjennomføring», som holdes tirsdag 23. april. I seminaret vil vi presentere Sprints rammeverk for strategirealisering, og hvordan et strategikontor kan benyttes for å få fart på realiseringen og unngå å havne i strategigapet. Vi har også med oss Bjarne Rugelsjøen - gründeren av "verdens morsomste og mest engasjerende strategiplattform" - BlueJam. Bjarne har over 20 års erfaring med strategiutvikling og -realisering og har jobbet med selskaper som Nokia, Cisco, BMW, DNB, Telenor og Gjensidige.

Du er velkommen til våre kontorer i Karl Johans gate 14, kl. 17:00. Selve seminaret vil vare halvannen time, men vi oppfordrer dem som ønsker å bli værende for å diskutere temaet videre over en øl. Seminaret er en del av vår overordnede tilnærming til strategirealisering, og kan gjerne kombineres med våre webinarer knyttet til læringsreiser og ansattendring.

Webinaret passer for deg som jobber med strategiutvikling og -realisering, enten som CEO, styreleder/-medlem eller CSO, og som ser behovet for å få effektivisere og forbedre måten man jobber med strategirealisering på.

Meld deg på her

Marius  Eiken Sommerfelt

Marius Eiken Sommerfelt

Director

Mathias Dyrhol Paulsen

Mathias Dyrhol Paulsen

Konsulent