Webinar

Webinar
tirsdag 23. januar, kl. 07:00-08:00

Fra idé til validert løsning med generativ AI

På grunn av stor interesse setter vi opp webinaret Fra Idé til validert løsning med generativ AI en gang til! Gjennom det siste året har vi opplevd at AI har blitt et kraftfullt verktøy, særlig som støtte til kreativ problemløsning og innovasjonsarbeid. Det skaper nye standarder for blant annet innsiktsarbeid, idéutvikling og utforsking av nye forretningsmodeller. I Sprint tror vi at selskaper som griper mulighetene generativ AI bringer i sitt innovasjonsarbeid vil skyte fart forbi selskapene som ikke gjør det.

Vi har testet en rekke generative AI-verktøy i praksis og utforsket hvordan de kan brukes i innovasjonsarbeid. I vårt kommende webinar vil vi dele en inspirerende case vi har jobbet med, og illustrere hvordan generativ AI har fungert som en dynamisk og kreativ partner gjennom hele innovasjonsprosessen - fra å utforske et spennende mulighetsrom og reelle kundeproblemer, til å utforme selve løsningen.

Caroline Braastad og Martha Benan Vethe vil i dette webinaret gi inspirasjon til hvordan du kan gå frem for å utforske og inkludere generativ AI i innovasjonsprosessen. De vil også gi deg konkrete tips til verktøy du kan begynne å teste allerede nå. Webinaret passer for deg som jobber med innovasjon og forretningsutvikling, og ledere med et ønske om å styrke sin virksomhets innovasjonsarbeid gjennom bruk av generativ AI.

Webinaret passer for deg som jobber med innovasjon og forretningsutvikling, og ledere med et ønske om å styrke sin virksomhets innovasjonsarbeid gjennom bruk av generativ AI.

Webinaret gjennomføres på Zoom - Meld deg på her

Martha  Benan Vethe

Martha Benan Vethe

Manager