Seminar

Seminar
torsdag 19. oktober, kl. 06:00-07:00

Fra idé til validert løsning med generativ AI

Flere bransjer og selskaper, inkludert oss selv, kjenner allerede effekten av generativ AI på kroppen. Kravene til bransjen utvikles og nye AI-verktøy dukker opp nærmest daglig. Dette endrer måten vi jobber på, og kanskje spesielt hvordan vi jobber med innovasjon og kreativ problemløsing. I Sprint tror vi at selskaper som tar i bruk generativ AI i innovasjonsarbeidet vil utkonkurrere de som ikke gjør det.


Vi har den siste tiden testet en rekke generative AI-verktøy i praksis og utforsket hvordan de kan brukes i innovasjonsarbeid. I seminaret vil vi gå gjennom en idé vi har jobbet med og vise hvordan generativ AI har fungert som en kreativ partner gjennom innovasjonsprosessen - fra å utforske et spennende mulighetsrom og reelle kundeproblem til å utforme selve løsningen.


Emilie Orlien
og Tora Gjengset vil i dette seminaret dele sine erfaringer og gi inspirasjon til hvordan du kan gå frem for å utforske og inkludere generativ AI i innovasjonsprosessen. De vil også gi deg konkrete tips til verktøy du kan starte med å teste allerede nå. Håper vi sees!

Seminaret passer for deg som jobber med innovasjon og forretningsutvikling, og alle ledere med et ønske om å styrke sin virksomhets innovasjonsarbeid gjennom bruk av generativ AI.

Vi inviterer til våre lokaler i Storgata 5, torsdag 19. oktober kl. 08:00-09:00. Dørene åpner og deilig frokost serveres fra kl. 07.45. Da vi har begrenset med plass, kan vi dessverre ikke garantere plass til alle. Deltakelse er gratis.

Med deg på her