Seminar

Seminar
torsdag 19. oktober, kl. 06:00-07:00

Fra idé til validert løsning med generativ AI

Flere bransjer og selskaper, inkludert oss selv, kjenner allerede effekten av generativ AI på kroppen. Kravene til bransjen utvikles og nye AI-verktøy dukker opp nærmest daglig. Dette endrer måten vi jobber på, og kanskje spesielt hvordan vi jobber med innovasjon og kreativ problemløsing. I Sprint tror vi at selskaper som tar i bruk generativ AI i innovasjonsarbeidet vil utkonkurrere de som ikke gjør det.


Vi har den siste tiden testet en rekke generative AI-verktøy i praksis og utforsket hvordan de kan brukes i innovasjonsarbeid. I seminaret vil vi gå gjennom en idé vi har jobbet med og vise hvordan generativ AI har fungert som en kreativ partner gjennom innovasjonsprosessen - fra å utforske et spennende mulighetsrom og reelle kundeproblem til å utforme selve løsningen.


Emilie Orlien
og Tora Gjengset vil i dette seminaret dele sine erfaringer og gi inspirasjon til hvordan du kan gå frem for å utforske og inkludere generativ AI i innovasjonsprosessen. De vil også gi deg konkrete tips til verktøy du kan starte med å teste allerede nå. Håper vi sees!

Seminaret passer for deg som jobber med innovasjon og forretningsutvikling, og alle ledere med et ønske om å styrke sin virksomhets innovasjonsarbeid gjennom bruk av generativ AI.

Vi inviterer til våre lokaler i Storgata 5, torsdag 19. oktober kl. 08:00-09:00. Dørene åpner og deilig frokost serveres fra kl. 07.45. Da vi har begrenset med plass, kan vi dessverre ikke garantere plass til alle. Deltakelse er gratis.

Med deg på her

Tora Gjengset

Tora Gjengset

Manager | I permisjon