Webinar

Webinar
tirsdag 28. mai, kl. 06:15-07:00

Effektiv prosessforbedring med Generativ AI

Generativ AI har raskt utviklet seg til å bli et kraftfullt verktøy og en god sparringspartner, med evnen til å automatisere tidkrevende oppgaver og generere nye ideer og løsninger. Dette åpner for et stort potensial for å effektivisere virksomheters prosessforbedringsarbeid. Ved å bruke generativ AI-verktøy i ulike steg av forbedringsprosessen kan bedrifter hente ut en rekke gevinster, som bedre produktivitet, økt tilpasningsdyktighet, høyere kundetilfredshet og engasjement hos ansatte.

I Sprint har vi god erfaring med å bruke generative AI-verktøy i forbedringsprosesser, fra å kartlegge utfordringer, analysere rotårsaker, identifisere og prioritere tiltak, og utarbeide planer for implementering av initiativer. Disse verktøyene kan brukes direkte i de fleste stegene i et prosessforbedringsprosjekt og vil kunne gi verdifulle svar og store tidsbesparelser.

Tirsdag 28. mai kl. 08:15-09:00 inviterer Sprint til webinar, der Jørgen Bergstad, Sofie Rønvik Aslaksen og Tiril Haug Hanssen vil guide deg gjennom en praktisk tilnærming til hvordan benytte generativ AI i prosessforbedringsarbeid. De vil gå gjennom et konkret eksempel, der de gjennomgående deler tips om spesifikke verktøy og tilnærminger som kan tas i bruk med en gang.

Meld deg på her

Jørgen Bergstad

Jørgen Bergstad

Director | Leder for Forbedring

Sofie Aslaksen

Sofie Aslaksen

Manager | Leder for Rekruttering

Tiril Haug Hanssen

Tiril Haug Hanssen

Konsulent