Afterwork

Afterwork
torsdag 11. april, kl. 14:00-17:00

Sett menneskene på toppen av ledergruppens agenda

«Mennesker er vår viktigste ressurs» sier ledere ofte. Likevel jobber organisasjonene deres ofte etter utdaterte prinsipper for å forvalte den viktigste ressursen.

Når det kommer til problemstillinger som å sikre at menneskene jobber engasjert og i takt med bedriftens mål – eller hvordan man vinner kampen om å tiltrekke og beholde de mest verdifulle talentene – har ikke HR-teamet (alene) svaret. Dette er spørsmål som CEO, CFO og resten av ledergruppen også må besvare.

Den 11. april inviterer Sprint Consulting til afterworken «Sett menneskene på toppen av ledergruppens agenda» hvor vi retter søkelyset mot nettopp disse problemstillingene og hvordan en samlet ledergruppe kan besvare de. For å gjøre dette får vi besøk av seks selskaper av ulik størrelse, i ulike bransjer, med ulike utfordringer og løsninger på problemstillingene. Foredragsholderne vil fortelle om hvordan de jobber strategisk med menneskene i sine selskaper eller legger til rette for at andre selskaper kan gjøre det.Foredragsholdere og deres tilnærming til afterworkens tematikk:

Elisabeth Stene, CHRO, Telenor Norge:
Telenor er et internasjonalt konsern, med ansatte på tvers av landegrenser. Dette bruker de til sin fordel, ved å øke kompetansen til sine ansatte ved blant annet å tilby arbeid på tvers i Norden og i Telenor Norge og tilrettelegge for jobbrotasjon internt i selskapet.

Benedicte Teigen Gude, Chief of Staff, Wilhelmsen Group:
Wilhelmsen lever av å selge kompetanse og kunnskap. Derfor jobber vi strategisk og langsiktig med utvikling av våre ansatte. Resultatet er en kultur der folk føler seg respektert og verdsatt. Å sette mennesker i fokus og øverst på agenda er derfor ikke en box checking-øvelse, men gjøres gjennom helt konkrete handlinger.

Thea Eilertsen, Director of People, Strawberry:
Strawberry jobber for å gjøre ansatte til begeistrede fans med den høyeste lojaliteten i reiselivsbransjen. Med et varmt bankende hjerte ønsker vi å skape et best mulig miljø for at folk skal trives. Kulturen er drivkraften bak vår suksess.

Mette Hole, Head of People, Askeladden & Co:
Askeladden & Co har gjennom 8 prinsipper satt ord på hvordan vi forholder oss til og tenker rundt den viktigste innsatsfaktoren vår - nemlig folka! Askeladden & Co sin filosofi om folk omfavner samarbeid og samhandling, krav og forventninger, tanker om kultur, samt personlig og profesjonell utvikling.

Lasse Hønsen, CCO og Co-founder, Fairsight:
Fairsight hjelper deg å identifisere de beste talentene ved å tilby avansert kartlegging av personlighet og kognitive evner, samt en banebrytende intervjumodul. Alt levert på markedets mest brukervennlige assessment-plattform.

Håkon Høgetveit, CEO og Co-founder, Vouch:
Vouch gir folk jobbmuligheter de ellers ikke ville ha fått og selskaper tilgang på talenter som ellers ikke hadde søkt. Vi tror folk er mer enn CV-en deres og vil løfte frem menneskelige referanser tidligere i ansettelsesprosessen.

Lasse Johansen, Partner og Co-founder, Sprint Consulting:
Sprint har siden sin oppstart i 2005 hatt en annerledes tilnærming til menneskene i selskapet, blant annet gjennom en egenutviklet organisasjonsmodell og kulturutvikling som strategisk prioritet.


Praktisk informasjon:

Dato og tid: Torsdag 11. april kl. 16:30-19:00. Dørene åpner kl. 16:00, så vær på plass før arrangementet starter

Sted: Våre splitter nye lokaler i toppetasjen i Karl Johans gate 14

Servering: God håndholdt mat, øl og mineralvann


Vi håper å se deg 11. april!

Meld deg på her