Startskuddet har gått for årets mentorprogram!

Skrevet av:

Publisert: 19. mars 2024

Dette er tredje gangen vi arrangerer Sprint sitt mentorprogram, Eventyret! Målet med programmet er å gi studenter et ærlig innblikk i hvordan konsulentbransjen fungerer, og være en sparringspartner rundt karriere- og utdanningsvalg. Det er ikke et mål om at alle deltakere skal starte i Sprint, men at man gjennom faglige sesjoner og samtaler med sin mentor skal ha verdifulle dialoger, reflektere rundt egne ambisjoner og sette personlige mål.

Som deltaker i Eventyret får du som student mulighet til å se bransjen i et samfunns- og konkurrentperspektiv, og få personlig oppfølging av en mentor som hjelper deg på veien mot en mulig karriere innen konsulentbransjen.

I starten av mars ønsket vi årets deltakere velkommen i våre nye kontorlokaler! Over pizza og pils fikk deltakerne en introduksjon til Sprint som selskap, samt muligheten til å bli kjent med sine mentorer. Utover kvelden dro vi videre til SHUFL for å teste vårt konkurranseinstinkt.

Velkomst på kontoret og avreise med markering av kvinnedagen

Fredag morgen var det avreise til kick-off på Beitostølen, og på bussturen markerte vi kvinnedagen med fantastiske cupcakes fra de kvinnelige gründerne bak Soul Cake og hadde gode diskusjoner rundt et viktig tema. Ved ankomst på Herangtunet var det tid for utendørs lunsj der vi ble servert lokal grillmat i fine omgivelser. Resten av fredagen besto av en faglig sesjon der studentene fikk en introduksjon til konsulentbransjen, innblikk i et typisk Sprint-prosjekt og hvordan vi bruker Generativ AI i innovasjonsprosessen. Det var også tid for første mentorsamtale, og muligheten til å stille anonyme spørsmål gjennom Pandoras Eske. Kvelden ble avsluttet med en deilig tre-retters middag og vinsmaking av vår egne ny-utdannede sommelier, Rebecca.

Prosjektpresentasjon, vinsmaking og Pandoras eske sto på programmet fredag

Lørdag var det tid for noe mange, inkludert Sprintere, hadde gledet seg til – nemlig hundekjøring! Ekstra stas var det at vi fikk hilse på hundene og bistå med å sele opp spannene. Tilbake på Herangtunet fikk studentene bryne seg på et case, før de skulle skissere opp sin drømme-arbeidsplass gjennom vår egenutviklede Fantasy Consulting. Utover kvelden ble vi servert nok en deilig middag før det var studentenes tur til å planlegge og arrangere temafest! Her var det ingenting å si på kreativiteten og vi ble loset gjennom alt fra limerick-konkurranse til grab-the-mic med en artig vri.

Samtlige koste seg på lørdagens hundekjøring og temafest

Som bildene viser, var helgen en stor suksess med en god blanding av faglig innhold og sosiale aktiviteter. Kick-off markerer kun starten på mentorprogrammet, og utover våren vil studentene bli fulgt opp gjennom digitale og fysiske mentorsamtaler. Vi gleder oss til fortsettelsen, og til å se deltakerne igjen på Sprint Open House i august!

Dersom dette høres ut som noe for deg, husk å søk til neste års mentorprogram! Glem heller ikke at søknad til internship og fast stilling legges ut i juni. 

Les mer om hvordan det er å jobbe i Sprint her. Dersom du har noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt!

Jonas Haagensen Haga

Jonas Haagensen Haga

Konsulent | Leder for Skolerekruttering