Sprinternship uke 7: Presentasjoner, avslutningsmiddag og “the end” for nå

Skrevet av:

Publisert: 29. august 2019

Plutselig var sommeren i mål og internshipet på hell. Alle gode ting har som kjent en ende og det er oss på team Ruter som skal forsøke å sette et verdig nedslag for årets Sprintern-blogg.

Moro i konsulentbransjen!

Moro i konsulentbransjen!

Tiden går som kjent fort når man har det gøy og de siste ukene hos Ruter har flydd forbi i et durabelig tempo. Flere uker med tallknusing hadde etterlatt et hav av informasjon som skulle kokes ned til en 30 minutters sluttpresentasjon. Å gå fra 270 til 70 slides er ikke gjort i en kuvending. Etter å ha fått satt de kreative grå på prøve kom derfor Mathildes datavisualiseringskurs som bestilt. PowerPoint er en kunst!

Det var stor stas å endelig få legge frem alt vi har jobbet med gjennom sommeren for Ruter. 70 stk møtte til nerding om el-sparkesykler og høytflyvende diskusjoner om mikromobilitet og Ruters rolle i el-sparkesykkelmarkedet. Med tommel opp fra prosjektleder og sjokolade fra Ruter, tror vi at vi kom helskinnet gjennom!

Like gøy var det å se at team Hurtigruten og team Fremtind gjennomførte sine prosjekter og sluttpresentasjoner til den store gullmedalje (og uhemmet skryt fra både kunde og Sprinterne). Det var derfor en ivrig gjeng som fikk satt et verdig punktum for sommeren, med avslutningsfest på Nedre Foss Gård sammen med resten av Sprint-gjengen.

Det ble en gøyal og sen kveld med avslutningsmiddag

Det ble en gøyal og sen kveld med avslutningsmiddag

Det har vært en fryd å bli kjent med konsulentbransjen og tipp-topp kolleger, og vi reiser tilbake til skolebenken med en solid dose nye erfaringer, et supert inntrykk av Sprint og en mild — men heldigvis avtagende — hodepine etter fredagens festligheter.

Takk for oss!

Jonas Haagensen Haga

Jonas Haagensen Haga

Konsulent | Leder for Skolerekruttering