Sprinternship uke 7: Leveranse av prosjekt og internsfest

Skrevet av:

Publisert: 1. september 2021

Siste uke var det duket for leveranse av både prosjektet for Bærum Ressursbank og Gjensidige sitt prosjekt hvor vi har utforsket hvordan man kan få eldre til å bo trygt og godt hjemme lengre. I tillegg avsluttet uka med den sagnomsuste og etterlengtede internsfesten!

Fornøyd gjeng:)

Fornøyd gjeng:)

På prosjekt Gjensidige var det flere holdepunkter og frister som skulle bli rukket i løpet av den siste uka:

  • Torsdag 12:00: Delleveranse og presentasjon til Styringsgruppen om hva som er gjort siden forrige møte og anbefalinger for veien videre

  • Fredag 09:00: Presentasjon for 30 ansatte i Gjensidige av hele prosjektet, inkludert enkelte fra konsernledelsen

  • Fredag 14:00: Leveranse av innsiktspakke til Gjensidige

  • Fredag 18:00: Oppmøte Sawan restaurant for internsfest

Det var derfor nok å ta tak i når klokka slo åtte mandag morgen. Forrige uke ble brukt til å samle og analysere det siste av informasjon som var nødvendig for å ferdigstille prosjektet. Det som gjensto var å ferdigstille presentasjonene som skulle leveres.

Det ble en hektisk uke før vi var klare til å presentere våre funn til styringsgruppa på torsdag. Presentasjonen gikk som planlagt, og vi fikk gode tilbakemeldinger fra Gjensidige som nå skal vurdere hvordan anbefalingene våre skal jobbes videre med. Etter å ha presentert for styringsgruppa brukte vi resten av torsdagen til å forberede presentasjonen som vi skulle holde dagen etter. Vi var ekstra motiverte da vi visste at dette måtte bli ferdig for å få med oss internsavslutningen. Når presentasjonen ble ferdig, ble resten av kvelden brukt til å terpe på gjennomførelse, og forsikre oss om at vi holdt oss innenfor tidsbegrensningen på én time.

Fredagen kom, og det var en spent stemning i lufta før tiden var inne for siste del av internshipet. Presentasjonen gikk over én time hvor hele prosjektet fra A til Å skulle legges frem. Selv om det var knapp tid på å få frem alt av viktig informasjon, gikk presentasjonen knirkefritt og Fredrik og jeg kunne senke skuldrene og fokusere på kveldens høydepunkt, avslutningsfest!

Astrid og Tormods sluttpresentasjon for Bærum Ressursbank

Internsfesten begynte på Sawan restaurant på Frogner som er kjent for moderne thaimat og gode cocktails. Vi hadde særlig hørt lovord om retten Crispy Duck, og denne levde absolutt opp til forventningene. Det samme gjorde resten av kvelden. Etter fire gode retter på Sawan ble det taxi på samtlige tilbake til kontoret hvor det var rigget bar, dansegulv og diverse leker. Det er ingen tvil om at det ble en verdig avslutning på en meget bra sommer!

Vi Sprinterns vil takke for oss og den fantastiske sommeren vi har hatt. Den har oversteget alle forventninger og vi kan på absolutt alle måter oppfordre andre til å søke Sprint for å oppleve dette selskapet.

Interns out!

Astrid, Tormod, Fredrik og Lars