Sprinternship uke 6: Reising, Powerpoint-panikk og nye Sprintere

Skrevet av:

Publisert: 16. august 2019

Hei igjen fra Sofie og Julie! Sist vi blogget var vi på vei inn i ferie, og nå er vi på full vei inn i prosjektinnspurten.

Tilbake fra ferien gikk vi inn i en løsningsfase av prosjektet for å teste ulike løsninger på behovene vi har identifisert at sluttbrukere har. En morsom del av vårt prosjekt har vært at løsningene vi tester er ganske ulike fra de vi hadde som utgangspunkt å utforske. Kunden vår, Fremtind, har gitt oss rom til å raskt gjøre endringer basert på innsikten vi har fått underveis. Resultatet er at vi kan levere verdi både i form av hva vi ikke tror har livets rett, i tillegg til nyvinninger vi har sett et reelt behov for.Denne uken har vi Sprinternsene vært på reisefot med prosjektene våre! Det lengste strået var det nok Emilie og Marte som trakk, da de fikk reise til Tallinn. Det ryktes om badebasseng, kundeworkshop og flyforsinkelser. Til tross for at vi er litt misunnelige, er vi andre godt fornøyd med våre utflukter til henholdsvis Sandvika og Ski. Det er gøy å komme seg ut fra kontorene iblant og være litt «hands on».

interns 4

Selv om destinasjonene varierte er det alltid gøy med reise!

Et av de mest spennende møtene vi har hatt denne uken var med den tekniske leverandøren av IoT-løsninger til Fremtind. De er eksperter innen sensorteknologi og kunne lære oss både én og to ting om smarthjem-løsninger.

Denne uken startet også syv nyansatte hos Sprint. Det har derfor vært mye aktivitet på kontoret for å ønske dem velkommen og sette dem inn i selskapet og prosjekter. Det er en veldig morsom gjeng som vi tror kommer til å tilføre mye bra til Sprint! På onsdag ble det månedlige fellesmøtet for alle ansatte i Sprint avholdt. Der fikk vi oppdateringer på hva som skjer i selskapet, samtidig som det er en god mulighet til å møte kollegaer du ikke er på prosjekt med. Etter møtet tok vi turen videre til Christiania for å ta noen øl og feire de nyansatte.

Nye Sprintere må feires!

Nye Sprintere må feires!

Neste uke er den siste av internshipet og det betyr at vi snart skal ha sluttpresentasjon for kunden. Vi ser for oss at siste uke blir slik som en innspurt skal være: litt hektisk, med et snev av PowerPoint-panikk og avsluttet med en real avslutningsfest. Vi er spente, men gleder oss til å presentere funnene av våre analyser og hva vi har kommet frem til. Vi har hatt en utrolig morsom og lærerik sommer, og med dette takker Fremtind-jentene for følget!

Stemningsbilder fra uka som har gått

Stemningsbilder fra uka som har gått

Jonas Haagensen Haga

Jonas Haagensen Haga

Konsulent | Leder for Skolerekruttering