Sprinternship uke 6: Pivotering, fellesmøte og quiz

Skrevet av:

Publisert: 26. august 2021

Etter en flott uke med blant annet Sprint Open House som et av høydepunktene var vi klare for å ta fatt på vår nest siste uke som Sprinterns. Og den ble som alle andre uker både lærerik, utfordrende, gøy og sosial.

Vi i prosjekt Bærum Ressursbank har i det siste brukt en del tid på å lage kravspesifikasjoner for en digital markedsplass for omsetning av overskuddsmasser, kartlagt relevante teknologier for en slik markedsplass og analysert aktørene som i dag opererer i dette markedet. Vi har også stiftet bekjentskap med et nytt ord i vårt stadig ekspanderende konsulentvokabular; pivotering (fra fransk pivoter; dreie, svinge). Som et bidrag til fortsettelsen av prosjektet for Bærum Ressursbank etter sommeren ønsket vi å dykke dypere ned i kommunestyrte bygg- og anleggsprosjekter. Hensikten var blant annet å avdekke om det finnes et potensiale innad i kommunene for å på sikt kunne teste en MVP (Minimum Viable Product). Dette resulterte i en ny runde med spennende intervjuer, og vår pivotering var dermed et faktum.

Interns whiteboard

Whiteboarden slipper ikke unna!

For andre gang i sommer fikk vi også være med på Sprints månedlige fellesmøte, men denne gangen med presentasjon av internsprosjektene som en av hovedattraksjonene. På fellesmøtene får vi vite mer om hvordan Sprint ligger an med tanke på økonomiske og faglige målsettinger, samt oppdateringer på viktige ting som nyansettelser (det er jo høysesong for det nå) og sosiale happenings (det er det alltid sesong for). Det var veldig gøy å få presentert prosjektene våre for resten av selskapet, og feedback fra engasjerte kolleger lot ikke vente på seg.

Som kjent er ikke internshipet i Sprint bare jobb. På onsdag fikk vi gleden av å børste støv av bortglemt allmennkunnskap og sommerdovent konkurranseinstinkt når en gjeng sprintere deltok på quiz på Utendørs. Ølen var kald, ferdighetsnivået variert, og stemningen god!

Fotografen tar selvkritikk for quizbilde uten pils, men den kom heldigvis etter hvert

Nå jobbes det iherdig med å ferdigstille sluttpresentasjonen vi skal holde for kunden om en liten uke, hvor presentasjonsteknikk og Powerpoint-slides skal i ilden for siste gang i sommer. Og med nye intervjuer linet opp på rekke og rad har vi vel akkurat passe med arbeid å gjøre. Vi gleder oss til presentasjonen og ikke minst avslutningsfesten, og sender med det stafettpinnen videre til Lars og Fredrik som skal ta bloggen med til oppløpet!

sofie teams

Hver uke avsluttes med refleksjonsmøter med vår go-to og internsansvarlig; Sofie

Jonas Haagensen Haga

Jonas Haagensen Haga

Konsulent | Leder for Skolerekruttering