Sprinternship uke 5: Workshop, veivalg og Sprint Open House

Skrevet av:

Publisert: 15. august 2021

Da er vi, Lars og Fredrik, tilbake ved blogg-roret! Vi kan rapportere om at vi har hatt vår mest hektiske uke i internshipet så langt. Denne uken var det nemlig duket for både workshop og styringsgruppemøte med kunden, i tillegg til at Sprint Open House gikk av stabelen! Ukens funfact: uttrykket “å gå av stabelen” kommer fra sjøsettting av skip — at man dytter skipet av beddingen og ut i havet.

interns burger

Viktig med litt kvalitetstid mellom slagene

Som nevnt i tidligere blogginnlegg jobber vi på et innovasjonsprosjekt sammen med Gjensidige innen området eldreomsorg. Vi har tidligere i sommer analysert og kartlagt behov og problemer i alderdommen, og trengte nå noen løsningshypoteser. Workshop ble svaret, og vi fikk med oss en flott gjeng fra ulike posisjoner og fagområder i Gjensidige. Atter en gang satte dessverre pandemien en stopper for å møtes ansikt til ansikt, men heldigvis er plattformen Miro uerstattelig når det kommer til virtuelle workshops. Å planlegge en verdiskapende workshop var ingen dans på roser for to uerfarne Sprinterns, men det gikk tilsynelatende veldig bra og resultatene kastet oss videre i prosjektet.

I møtet med Gjensidiges styringsgruppe presenterte vi løsningshypotesene som kom frem i ukens workshop, og bestemte deretter prioriterte aktiviteter de siste ukene før leveranse. Vi møtte et viktig veivalg for videre markedsanalyse; enten beholde bredden i analysen eller spisse oss mot tre utvalgte konsepter/områder. Nå gjør vi oss klare for innspurten!

sprint open house

Vi interns presenterte sommerprosjektene med Gjensidige og Bærum Ressursbank under Sprint Open House. Lars forteller engasjert hvorfor Sprint er en fantastisk arbeidsplass!

En liten dart-konkurranse satte fart på konkurranseinstinktene under Sprint Open House!

En liten dart-konkurranse satte fart på konkurranseinstinktene under Sprint Open House!

Vi blogges om en uke!

Jonas Haagensen Haga

Jonas Haagensen Haga

Konsulent | Leder for Skolerekruttering