Sprinternship uke 4: Elektrisk innspurt før ferie

Skrevet av:

Publisert: 5. juli 2024

Endelig er det Eidsiva-gjengen sin tur til å dele litt fra vår hverdag som interns i Sprint! Teamet består av Torkel fra Indøk, Ingrid fra NHH og Ramya fra CBS – snakk om mangfold! Vi gleder oss til å fortelle litt om hva vi har jobbet med de siste fire ukene, og ikke minst dele noen morsomme historier fra livet som Sprinterns.

Team Eidsiva

Fra watt til wow

Vi jobber med et superspennende prosjekt som toucher innom både kommunikasjon og strategi, bestilt direkte fra konsernledelsen i Eidsiva. For dere som kanskje ikke er så kjent med Eidsiva: dette er et av Norges ledende energi- og telekomkonsern, og det hadde vært blant de 10 største selskapene på børs om det hadde vært notert. Det er veldig kult å jobbe så tett med konsernledelsen i et selskap av den størrelsen.

Etter kurs og møter med Eidsiva og Sprint har vi gått fra rookies til å snart være krafteksperter. Vi har utforsket alt fra fornybar kraft til digital sikkerhet, og det har vært utrolig spennende og lærerikt!

Biltrøbbel og bukseskift før midtveisleveranse

På onsdag var det klart for midtveisleveranse i prosjektet, hvor vi skulle vise frem hva vi hadde jobbet med så langt og skissere veien videre. Vi bestemte oss for å teste ut å kjøre bil til hovedkontoret på Hamar – noe som viste seg å skape mer trøbbel enn tidligere togturer. En bil som pep konstant, kaffesøl på en nyvasket skjorte, og en bukseforveksling som resulterte i altfor trange bukser førte til at første stopp ble Circle K. Etter litt vasking og føning, bukseskift, og en ny kopp kaffe, var Team Power Patrol tilbake på veien mot Hamar, med klampen i bånn.

Vel fremme, etter litt forberedelser, presenterte vi for deler av konsernledelsen. Vi fikk bekreftet at vi hadde riktig kurs på skuta, så nå er det bare å sette full fart fremover!

Togtur til Hamar og quiz med interns og skolerekruttering

Ingen toppscore, men mye moro

Etter en vellykket midtveisleveranse var det duket for hagequiz med Hasse og Tophe. Med halvannen time kjøretur i en pipende bil fikk vi frisket opp musikkunnskapene og blitt kjent med hverandres musikkstil. Det viste seg at "Elektrisk" av M&M topper Spotify-listen til Ramya, og til tross for at teamet var enige om at Olivia Rodrigo ikke var helt Torkels stil, mente Torkel at alle har behov for litt "good 4 u".

Verken Markus og Martinius eller Olivia Rodrigo var på quiz-agendaen til Hasse og Tophe, og det ble heller ingen kjempeprestasjon på quizen. Likevel ble det en veldig hyggelig kveld, og alle fikk tak på årets sommerquiz-bok fra quizvertene. Vi kommer tilbake sterkere etter fellesferien!

Ris, ros og lunsjkos

For å avslutte siste uken hadde vi midtveissamtale med Martine, vår prosjektleder, hvor vi fikk konstruktive tilbakemeldinger. Tidligere hadde vi en oppstartssamtale hvor vi diskuterte hva vi ønsket å lære og jobbe med gjennom sommeren. I midtveissamtalen fikk vi ros for det som har gått bra, og tips til hva vi kan forbedre for å bli bedre konsulenter! Tilbakemeldingene gikk begge veier, så vi hadde også mulighet til å gi tilbakemelding på hva vi ønsket fra Sprint.

Etter samtalene hadde teamet en sommeravslutning med en hyggelig lunsj ute, før vi alle møttes på kontoret for Afterwork sommerferie edition. Nå tar vi noen velfortjente uker med ferie og lader opp til sluttspurten etter sommeren!

Optimal ytelse krever de rette ressursene – prosjektleder Martine leverer

Sprint Open House

Mellom slagene planlegger vi Sprint Open House den 7. august sammen med resten av internsgjengen. Dette blir en gyllen anledning for deg som er nysgjerrig på Sprint og internshipet, til å bli bedre kjent med oss og ha en hyggelig kveld! Har du ikke søkt enda? Da anbefaler vi virkelig at du sender inn en søknad!

Første periode av internshipet er nå over, og vi er over halvveis! Takk for en førsteperiode over all forventning – vi gleder oss til å komme tilbake i slutten av juli! God sommer!

Takk for nok en nydelig uke som Sprinterns – vi snakkes!

Jonas Haagensen Haga

Jonas Haagensen Haga

Konsulent | Leder for Skolerekruttering