Sprinternship uke 1 — Introuke

Skrevet av:

Publisert: 10. august 2020

Mandag morgen troppet syv interns opp i Grensen 17 med stor begeistring over endelig å få starte på tiden som en del av Sprint-familien. Vi var alle spente på hva tiden foran oss ville bringe, og ble fort enige om at de neste fire ukene kom til å bli knallbra. Vi, altså gjengen med Sprinterns, er bedre kjent som Elizabeth, Line, Jonas, Sverre, Nelly, Magnus og Lisa, og de neste 4 ukene skal vi jobbe med ekte kundeprosjekter og oppleve hvordan det er å være konsulent i et selskap som Sprint.

interns

Tvungen men koselig photoshoot første dag på jobb

Den første uka har flydd av gårde og ble fylt med masse morsomt faglig og sosialt innhold. Vi har rukket å få en introduksjon til Sprint og selskapets historie, ha nyttige kurs i både innovasjonsmetodikk og powerpoint-hacks, og ikke minst bli bedre kjent med hverandre og de andre i selskapet gjennom hyggelige kaffepauser, lunsjer og en bedre felles middag.

Sverre forteller engasjert om den første uka

Sverre forteller engasjert om den første uka

I tillegg har vi også fått tildelt prosjekter som vi skal jobbe med de neste ukene. Det er totalt fire prosjekter, og samtlige kom godt i gang med arbeidet allerede første dagen. Nelly og Elizabeth jobber med Ruter og skal se på mulighetene for å forbedre reisetilbudet i Ski ved hjelp av nye mobilitetstjenester, Jonas og Lisa jobber med Clovers som designer flytende konstruksjoner til offshore havvind og skal undersøke mulige skaleringsstrategier for firmaet, Line og Magnus jobber med bærekraftige emballasjeløsninger for transport og oppbevaring av mat, og Sverre jobber med ledelsen i en en restaurantkjede og optimalisering av deres operasjonelle systemer. En god blanding av mange spennende og utfordrende prosjekter med andre ord.

De neste ukene vil vi fortelle mer om prosjektene vi jobber med, og dele mer om hverdagen i Sprint. Vi gleder oss til hva den neste tiden vil bringe!

is i solen

Uka ble rundet av med is i sola etter at Magnus var storkar og spanderte på kontoret

Jonas Haagensen Haga

Jonas Haagensen Haga

Konsulent | Leder for Skolerekruttering