Sprinternship uke 1: Intro, sosialt og prosjektstart

Skrevet av:

Publisert: 23. juni 2021

Solen skinner i Oslos gater en vakker junimorgen. Etter en hektisk eksamensperiode og et nokså korona-amputert år som studenter, var vi veldig klare for nye impulser og eventyr i Sprint. Tre av årets interns, Astrid, Lars og Fredrik, ble tatt imot med åpne armer på kontoret. Samtidig tikket det inn en snap fra fjerdemann, Tormod, som grunnet en heimevernsøvelse måtte tilbringe dagen i en regnvåt skog i Trøndelag. På tirsdag møtte også han opp, og gjengen var endelig samlet. Nå kunne internshipet for alvor begynne!

interns 2021

Kontorets kronjuvel: takterrassen

Heldige som vi var åpnet nedstengte Oslo opp samme periode som vi flyttet hit, noe som muliggjorde fullt program hele uka. Som en kick-off ble vi den første kvelden tatt med ut på middag og pils i kveldssolen på Youngstorget. Ellers har dagene vært fylt av prosjektarbeid, kurs og spennende innføringer i Sprints historie og metodikk.

pizza interns solen

Pizza og bobler nytes i solen av interns og ansatte

Vi har alle hørt lovord fra ymse bedrifter om at konsulentbransjen byr på tillit og ansvar fra dag én, men ikke nødvendigvis trodd det gjelder interns. Etter to dager på kontoret fikk vi presentert sommerprosjektene, hvor det første kundemøtet var planlagt allerede dagen etter. Vi innså raskt at det faktisk var vi som skulle styre skuta! Lars og Fredrik fikk tildelt et innovasjonsprosjekt innen skjæringspunktet mellom helse og bolig i samarbeid med Gjensidige, mens Astrid og Tormod skal jobbe med et nytt konsept for håndtering av anleggsmasser i samarbeid med Bærum Kommune. Vi gleder oss masse til å bryne oss på disse utrolig spennende prosjektene sammen med våre prosjektledere. Dere får høre mer om disse de kommende ukene!

Rask stemning ute blant bølgene

Rask stemning ute blant bølgene

Som om ikke uken var perfekt allerede, ble prikken over i’en en sommerfest med hele Sprint. Det ble naturligvis en rørende opplevelse for flere, ettersom den sammensveisede gjengen ikke hadde vært samlet fysisk på lang, lang tid. Vorspiel på kontoret, ribb-safari gjennom Oslo-fjorden og en bedre middag i Bjørvika er oppskriften på en bra kveld!

Vi blogges!

Jonas Haagensen Haga

Jonas Haagensen Haga

Konsulent | Leder for Skolerekruttering