Møt årets Sprinterns!

Skrevet av:

Publisert: 20. juni 2022

Endelig er det på tide å ønske årets Sprinterns velkommen til oss!

Sprinterns 2022

Sprinterns 2022

I 7 uker skal Sprint-familien utvides med 7 knallflinke studenter fra NHH og NTNU. I løpet av sommeren skal studentene bli godt kjent med Sprint, konsulentbransjen og ikke minst folkene som jobber her. I denne artikkelen blir du introdusert til gjengen som vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med de neste ukene!

Etter en omfattende rekrutteringsperiode i fjor høst var det disse 7 studentene som skilte seg ekstra ut og som kom gjennom nåløyet. I sommer blir de en del av teamet i Sprint, og sammen med erfarne konsulenter skal de jobbe på tre forskjellige kundeprosjekter. Prosjektene vil gi studentene erfaring fra hvordan det er å jobbe som konsulent i Sprint, og de vil utforske reelle problemstillinger i tett samarbeid med selskapene.

  • Erlend, Ida og Henriette skal jobbe på et spennende innovasjons- og vekststrategiprosjekt for Joule, en nyoppstartet aktør innen elsykkelmarkedet, der de skal komme med anbefalinger for videre vekst.

  • Mathilde og Balder skal prøve seg i kryptomarkedet og se på ulike prisstrategier for kryptobørsen Firi.

  • Sist, men ikke minst, skal Cecilie og Jacob jobbe med å utforske nye markeder for Sunstone, et selskap som leverer teknologiløsninger for å hjelpe barn med autisme.

I tillegg til prosjektarbeid vil internsene få solid kursing i nyttige verktøy, våre tjenesteområder og consulting skills. Vi tror den beste læringen skjer når du får bruke teorien i praksis, og derfor vil det være kort vei mellom det som læres i kursene og anvendelse av teorien i prosjektarbeid. I tillegg vil de også delta på en rekke sosiale arrangementer sammen med resten av Sprint-gjengen!

Sprinterns sommeren 2022

Erlend

Erlend Ramberg

Kommer fra: Larvik, men har vokst opp i Larvik, Tyskland og USA.

Studie: Studerer ved NHH, tar dobbelgrad innen internasjonal ledelse og Finans.

Interesser: Bruker mye tid på løping og squash, og trives best med ski på beina når det er vinter. Bortsett fra det får jeg med meg det aller meste av sport, med en forkjærlighet for håndball.

Funfact: I min første sommerjobb krydret jeg CVen som luftballongbærer og reklameskiltpasser.

Jeg ser frem til å komme i gang med et spennende prosjekt, og bli godt kjent med de andre internsene og de ansatte i Sprint.

ida

Ida Vinningland

Kommer fra: Egersund

Studie: NTNU, indøk med teknologiretning energi og miljø, og hovedprofil i strategi.

Interesser: Utfordre grenser og prøve nye ting, enten det er å klatre, nye sporter eller hoppe i fallskjerm, men koser meg også med nye strikkeprosjekt for å oppgradere garderoben+ alltid glad i en god fest.

Funfact: Har jobbet som avisbud for Dagbladet.

Jeg ser frem til å jobbe på et reelt prosjekt som gir verdi for både Sprint og kunde, i tillegg til å få mye ansvar og virkelig bli kjent med Sprint og Sprintere. Og ikke minst ha det gøy!

Henriette

Henriette Haaland

Kommer fra: Asker

Studie: Master med hovedprofil økonomisk styring på NHH. Vært et semester i Barcelona der jeg fordypet meg i internasjonal markedsføring og entreprenørskap. Til høsten skal jeg skrive master i skjæringspunktet økonomisk styring/strategi.

Interesser: Glad i de fleste former for fysisk aktivitet, spesielt glad i å løpe. Elsker også å reise og oppleve nye kulturer. I tillegg liker jeg å være sosial og finner gjerne på noe sprell på fritiden.

Funfact: Vært 4 måneder på backpacking i Sør-Øst-Asia der jeg blant annet nattdykket med haier.

Jeg ser frem til å få hands-on erfaring med reelle kundecase og få oppleve hvordan det er å jobbe som konsulent i Sprint. I tillegg gleder jeg meg til å møte alle Sprinterne og lære de å kjenne gjennom både faglig og sosialt opplegg.

Mathilde

Mathilde Solberg

Kommer fra: Jessheim

Studie: Industriell økonomi og teknologiledelse på NTNU, med Datateknologi med Kunstig intelligens som teknologiretning og Anvendt økonomi og optimering som hovedprofil.

Interesser: Jeg er glad i å trene og holde meg aktiv. Samtidig er jeg veldig glad i å være sosial og sier aldri nei til en god fest:)

Funfact: Jeg er halvt dansk! (henger sammen med festgleden, ref punkt over)

Jeg ser frem til å bli bedre kjent med menneskene i Sprint og måten de jobber på, samt utfordre meg selv på et spennende case.

Balder

Balder Belsvik

Kommer fra: Jeg er fra Florø — en perle på vestkysten av Norge.

Studie: Jeg studerer ved Norges Handelshøyskole, tar en dobbeltgrad innen Internasjonal Ledelse og Finans.

Interesser: Frisbeegolf, gitarspilling, matlaging, matspising, venner og formel1.

Funfact: Jeg har fremført egenkomponert låt foran dronning Sonja.

Jeg ser frem til mer innsikt i konsulentbransjen, lære å kjenne Sprint og ansatte, bidra positivt faglig og sosialt og jobbe med spennende cases.

Cecilie

Cecilie Brakstad

Kommer fra: Oslo

Studie: Studerer på NHH. Tar en master i økonomisk styring.

Interesser: Jeg er et sosialt dyr som også liker å holde meg aktiv. Det går i langrenn på vinteren og dykking på sommeren. Sier heller aldri nei til et godt måltid, eller en god fest.

Funfact: Artisten jeg spilte mest på Spotify i 2021 var Erik og Kriss

Jeg ser frem til å bli bedre kjent med alle i Sprint og hvordan konsulentbransjen fungerer. Ellers gleder jeg meg til å jobbe på et spennende prosjekt og utfordre meg selv, spesielt når det gjelder Power Point skills og presentasjonsteknikk.

Jacob

Jacob Nitter

Kommer fra: Jeg har bodd i Moss hele livet.

Studie: Industriell økonomi og teknologiledelse på NTNU, med Datateknologi med Kunstig intelligens som teknologiretning og Anvendt økonomi og optimering som hovedprofil.

Interesser: Følge med på (nesten) all idrett, praktisere noen idretter (squash, løping og padel) og trening mot linjemesterskapet i Super Smash.

Funfact: Jeg spilte rollen som Peter Pan foran totalt 5000 folk i andre klasse på videregående.

Jeg ser frem til å få jobbe med et spennende og givende prosjekt, samtidig som jeg blir kjent med en herlig gjeng sprintere og resten av sprinternsa!

Vil du følge årets Sprintere og se hva de gjør i løpet av sommeren? Da kan du følge med på nettsiden vår og på Instagram som vi oppdaterer gjennom hele sommeren. Stay tuned!