Sprinternship uke 7: Nyansatte, innspurt og BeReal

Skrevet av:

Publisert: 26. august 2022

Da er siste uke av internshipet ferdig. Det har vært noen flotte uker som er oppsummert i ukentlige blogginnlegg. Erlend, Ida og Henriette nevnte forrige uke at de var lesernes favoritter — men alle vet at de som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, så her er deres ekte favorittbloggere (Jacob og Cecilie).

Denne uken har vi jobbet iherdig med siste innspurt av prosjektet. Siden forrige blogginnlegg har vi jobbet med en modell i Excel for å beregne markedsstørrelser for de landene vi synes er interessante. Omtrent 8 land og markeder har skilt seg ut som ekstra attraktive markeder for en software laget for opplæring av barn og unge med autisme. I tillegg har vi brukt mye tid på informasjonsinnhenting samt rett og slett å forstå de ulike markedene som kan være aktuelle for Sunstone å ta med videre i prosessen. Uken har derfor vært en balansegang mellom å hente inn så mye info som mulig og forbedre modellen for markedsstørrelse, og å begynne på sluttleveransen. Og innimellom alt det laget vi selvsagt plass til litt BeReal.

Interns i arbeid

Det konsentreres over en lav sko

Sluttleveranse, hotellfrokost og fest

Den største delen av uken har likevel gått med til å jobbe med sluttleveransen — tegning av Power Point slides på tavle og diskusjoner for å få gode og informative overskrifter. Vi har naturligvis også vært sosiale denne uken! Kan man egentlig kalle seg en ekte Sprintern hvis ikke? Uansett, uken begynte med å hilse på tre nyansatte, Tiril, Elisabeth og Nichlas. Veldig koselige mennesker som til og med sa ja til å bli med på et bilde.

Innspurt interns

Ellers begynte onsdagen med en aldeles ypperlig frokost på selveste hotell Bristol. Undertegnede kan virkelig gå god for denne frokosten for alle som ønsker å spice opp en ellers kjedelig frokost #ikkespons.

Lunsj med Sprintere

Med det var uken nokså godt oppsummert. I dag tidlig hadde vi presentasjon for kunden. De virket svært fornøyde og det er vi også, så nå ringer fredagen inn.

Sluttpresentasjon for interns

Internshipet avsluttes med middag på MAD vulkan og en heidundranes fest. Takk for oss — for en fantastisk sommer det har vært!