Sprinternship uke 7: Grande Finale

Skrevet av:

Publisert: 23. august 2023

Vi har snart tilbakelagt den syvende og siste uken av internshipet i Sprint. Akkurat som en herlig syv-retters middag kommer desserten til slutt, og vi ser det derfor som naturlig at team Dr.Dropin skal få lose dere gjennom den siste uken.

Som livet ellers i Sprint har uken vært preget av både jobb og sosiale aktiviteter. Dualiteten i hverdagen som Sprintern virker kanskje slitsom, men personlig føler vi det er en kilde til energi, motivasjon, og moro! Det må også nevnes at de nyansatte fra skolen kom på kontoret denne uken, og ettersom de nå har overtatt vår rolle som de nye og spennende på kontoret, er vi litt salty, så vi vil ikke bruke tid på dem.

Arbeidsmessig har siste uken vært preget av fredagens sluttpresentasjon. Alt vi har kommet frem til i løpet av våre syv uker i Sprint skal presenteres foran et knippe utvalgte Dr.Dropin-sjeler. Vi har selvsagt lyst til å gjøre et kjempeinntrykk, så alle slides har blitt revidert minst en, to, tre, fire og fem ganger, og business-caset vi har laget i Excel har blitt finjustert omtrent hver time. De siste dagene har også gått med til å preppe selve fremførelsen, så vi mistenker at prosjektleder Emilie er temmelig lei av å høre oss prøve å understreke de samme poengene igjen og igjen. De andre prosjektene har vært i samme båt, så det har blitt et par sene dager sammen på kontoret. Sene dager betyr imidlertid overtidsmat, så det har vært få sure miner på både oss og de andre Sprinternsene.

Overtidsmat på hele gjengen

Overtidsmat på hele gjengen

Den siste uken har også vært tid for å reflektere over internshipet. Diverse refleksjonssamtaler har derfor stått i kø. Vi har snakket med prosjektleder, skolerekrutteringsansvarlig, hverandre og flere til. Selv om "refleksjonssamtale" høres skummelt ut, har de stort sett vært veldig hyggelige. Det mest utfordrende med refleksjonssamtalene har vært å svare noe annet enn "sommerfesten" når man får spørsmål om hva det beste med internshipet har vært.

Ellers har uken blitt preget av prepping og øving til underholdningsinnslaget som vi Sprinterns skal holde på internsfesten på fredag. Det var nok mange tilfeldig forbipasserende som hevet både ett og to øyebryn da de så ni personer i business casual danse på Aker Brygge. Vi kan også avsløre at Bjarne Brøndbo egentlig heter Amund Galåen Lien, og han er fra Røros og ikke Namsos. For mer informasjon, følg Aksel Andersen på Soundcloud.

Skulle vi satset på karriere som boyband kanskje?

Skulle vi satset på karriere som boyband kanskje?

Til tross for både refleksjonssamtaler og øving til sluttpresentasjon har uken selvsagt bydd på flere sosiale begivenheter. På tirsdag trosset flere modige Sprintere kjøttetende bakterier og dro på bading og badstue i Oslofjorden. Om kløingen etterpå var placebo eller på ekte er vi fortsatt litt usikre på, men kombinasjonen av bading, pils og badstue er noe vi vil anbefale på det varmeste (pun intended). Slutten av uken byr imidlertid på sosiale høydepunkter på løpende bånd. Etter fredagens sluttpresentasjon skal vi ut å feire med prosjektgruppen på Frenchie. Ryktene sier at Firi skal feire med boblelunsj, og Dr.Dropin har ikke tenkt å være noe dårlige! Varme tanker sendes til Nortura som har sluttpresentasjon kl.15.

Bading, pils og badstue

Bading, pils og badstue

Lettet etter en vellykket sluttpresentasjon!

Lettet etter en vellykket sluttpresentasjon!

Det beste spares riktignok til slutt og det desiderte høydepunktet kommer fredag kveld. Slutten på internshipet feires selvsagt med en internsfest — en skikkelig Grande Finale! Her skal vi spise en bedre middag før det skal vorses på Lorry. Som nevnt innledningsvis kommer desserten på slutten, og denne desserten inneholder alt man kunne tenke seg av godsaker. Selv om russetiden var over i mai, skal hele Sprint ut og rulle! Placeholderen i kalenderen er til kl. 03 lørdag, og som intern er det obligatorisk tilstedeværelse frem til da. Holder vi ut til kl. 03 og lenger til? Tiden vil vise, men det er ingen tvil om at det blir en verdig Grande Finale!

Vi skal spare dere for generiske fraser fulle av buzzwords om hvorfor du bør søke internship eller fast stilling i Sprint. Det vi imidlertid kan love er at vi har storkost oss i våre syv uker som Sprinterns. At internshipet er ferdig er derfor litt vemodig, men vi ser tilbake på tiden med glede og stolthet.

Team Dr.Dropin, over og ut!

Jonas Haagensen Haga

Jonas Haagensen Haga

Konsulent | Leder for Skolerekruttering