Sprinternship uke 4: Full fart på alle fronter!

Da var vi kommet til uke 4 av årets summer internship og i oppløpet til sommerferie. Denne uken er det team Dr.Dropin som forteller om midtveisleveranse, rib-tur, mer SYNG og en konklusjon på hvordan sommeren har vært så langt!

Skrevet av:

Publisert: 7. juli 2023

Dr-Dropin interns

Anders, Camilla og Branny her!

Endelig er det legelaget sin tur til å fortelle om sine første uker i Sprint. Vi har oppholdt oss litt på Sprint sine midlertidige kontorer på Oslo 657, men primært befunnet oss i Dr.Dropin sine lokaler, midt på Majorstuen. Når vi først er inne på lege-temaet; selv liker vi å se på oss selv som Sprints McDreamy-leger (plusspoeng til de som tar referansen😉), og har derfor forsøkt å sette oss inn i bransjen gjennom å leve oss inn i rollen som helsepersonell. Noen vil nok hevde at vi ser bedre ut i business casual enn legefrakk og sykepleieruniform, men det skal dere få lov til å gjøre opp deres egen mening om.

Dr dropin interns

Alltid på jobb, til og med på fest!

Hvis inntrykket ditt etter å ha lest de tidligere bloggene er at vi kun gjør sosiale aktiviteter, så har du nesten helt rett. Men ta det rolig, vi jobber faktisk litt også. Denne uken har vi hatt midtveisleveranse for prosjektet vårt i Dr.Dropin. For å leve opp til McDreamy-stempelet vi har gitt oss selv har vi derfor stått på med både kundemøter, desktop research, intervjuer, workshops, overtidsmat og ikke minst; PowerPoint-mekking. Det har derfor vært noen fartsfylte og lange dager i Dr.Dropins høyborg. Underveis har vi hele tiden fått god sparring av gjengen på Dr.Dropin, men ikke minst av rutinerte Sprintere (shoutout til Emilie, vår kjære prosjektleder). Samtidig har vi fått utvikle og presentere våre egne ideer, noe vi har satt stor pris på. Dersom målet til Sprint var å velge ut det beste prosjektet til oss, så har de klart det med kirurgisk presisjon!

Midtveisleveranse, sushi på kontoret og mild kødding på whiteboard

Ukens høydepunkt var selvsagt team-building-relatert. Torsdag ble nemlig avsluttet med en rib-tur i Oslofjorden med resten av Sprinternsene og et par Sprintere. Det skal sies at hele gjengen var en smule nervøse da vi så at det var meldt 2 mm nedbør, 8 i kastene og ikke minst lynnedslag med en styrke som hadde gjort selveste Thor misunnelig (vi skal gi oss med pop-kulturelle referanser nå altså). Rib-turen ble imidlertid en stor suksess, og både Sprinterns og prosjektledere hylte av adrenalin og spenning da riben satte full fart fremover.

Ribtur sprint dr.dropin

Full fart over Oslofjorden!

Det andre høydepunktet for denne uken fulgte tett i fotsporene til det første. Etter litt råkjøring i rib tok vi turen til New Dehli for en kulinarisk opplevelse av rang. Dette er ikke en betalt annonse for New Delhi, men dersom du ønsker en autentisk indisk opplevelse, midt på Aker Brygge, så var dette definitivt å anbefale. Den spicy maten fikk fart på både det ene og det andre, ikke minst stemmebåndene til en del Sprinterns. Turen gikk nemlig videre til Syng. Noen hevdet at dette ville være fin trening i å tørre å presentere foran andre, men vi mistenker at dette kun var en viss skolerekrutteringsansvarlig (@jonashaga på LinkedIn) sin måte å forsøke å dekke sitt enorme karaokebehov på. Skuffelen vår var imidlertid stor da vi fant ut at dette ikke var tilfellet, og at karaokekongen faktisk ikke ble med. Internsene koste seg uansett med sure toner på klassiske musikalballader og off-beat rapping. Lose Yourself gikk kanskje litt for fort...

Spicy indisk og spicy lyrics på avslutning før sommerferie

Uken ble avsluttet med en rolig fredag der vi reflekterte over de fire første ukene og planla hva som skal skje etter ferien. Dagen ble tilbrakt på 657, ettersom de har godteri i resepsjonen hver fredag. Prosjektarbeidet fortsetter i full fart etter sommeren, men først er det på tide å roe ned med litt velfortjent ferie. Er ferien noe vi gleder oss til? Svaret er nok ja, men vi skal ikke legge skjul på at vi gleder oss vel så mye til å komme tilbake til Sprint og fullføre sommerens prosjekt. Selv om solfylte strender, ingen alarm om morgenen, is og tomme dager virker forlokkende, så er det lite som slår farten og artighetene på Sprint- (og Dr.Dropin-) kontoret. Etter fire fine og fartsfylte uker kan vi derfor konkludere med tre ting:

  1. Å jobbe i Sprint er (minst) like morsomt som sommerferie.
  2. Selv om jobb er gøy, så gleder vi oss litt til ferie likevel.
  3. Ikke minst, å være Sprintern betyr FULL FART PÅ ALLE FRONTER!

Vi sees i august!

Jonas Haagensen Haga

Jonas Haagensen Haga

Konsulent | Leder for Skolerekruttering