Sprinternship uke 3: Workshops, fredagspils spesial & pride

Skrevet av:

Publisert: 3. juli 2022

Brått var vi kommet til uke 3 av internshipet og endelig kan vi (Ida, Henriette og Erlend) legge inn «blogger» på CV-en!

Interns på sommerfest

Avslutningen på uke 2

Forrige bloggpost avsluttet med en cliff-hanger rundt fredagens begivenhet; fredagspils spesial. Vi kan melde om at dette ble en stor suksess! Ved lunsjtider hadde vi pride-markering på kontoret der vi fikk besøk av Equality Check, som fortalte om det å være seg selv på arbeidsplassen. Veldig interessant og viktig foredrag! Senere på dagen ble det pizza og pils på kontoret før vi beveget oss videre til første post av leilighet-til-leilighet der vi i Team i Joule arrangerte Sprint sin egen tolkning av pride; Spride. Det ble en heidundranes kveld med påfølgende sure og fine toner på Syng!

Pride-lunsj med Equality Check

Det fikses til leilighet-til-leilighet

Det fikses til leilighet-til-leilighet

Hybrid workshop og el-sykkelgliset

Ved siden av det sosiale, har vi også fått bryne oss på mye nytt faglig. Som nevnt i forrige bloggpost arbeider vi med Joule, en nyoppstartet aktør innen mikromobilitet. Onsdag arrangerte vi workshop med kunden, der formålet var å idémyldre og sette retning for videre arbeid. Vi har alle tre deltatt i workshops tidligere, men det har vært lærerikt å selv kunne stå for utforming og gjennomførelse. Workshopen ga spennende innsikt som vi vil ta med oss videre i prosjektarbeidet!

Utover arbeid med workshop har denne uken blant annet bestått i å undersøke hvilke vekstmuligheter som ligger i nye produkter og forretningsmodeller. Vi har fått bryne oss på en rekke utfordringer, og det er godt å vite at samtlige Sprintere på kontoret gledelig deler av sine erfaringer for at vi skal lykkes med prosjektet.

Som del av prosjektarbeidet har vi vært på besøk hos Joule, der vi traff Henning (CEO), Espen (COO) og Haavard (CTO). Vi har lagt frem våre tanker om veien videre, og fått verdifulle innspill. Som seg hør og bør har vi også gjennomført en kvalitetstest av el-syklene og kan virkelig gå god for produktet — samtlige har fått på el-sykkelgliset.

El-sykkel gliset :D

Sportslig innslag med tennis og Barry's

Avslutningsvis vil vi legge til at fysisk aktivitet også er en del av hverdagen som Sprintern. Vi har ukentlige tennis-økter, der vi sammen med instruktør får bekreftet at vi er et godt stykke unna en Grand-Slam finale. Ikke nok med det har vi i tillegg en ukentlig økt på Barry's der ikke bare den fysiske, men også den mentale utholdenheten får gjennomgå. Her har det vært solid oppmøte fra Sprinternsene sin side — det er deilig å få brukt kroppen litt mellom slagene!

Smilet er på kl 07.00

Smilet er på kl 07.00

Alt i alt stortrives vi her i Sprint, og gleder oss til fortsettelsen! Tune in neste uke for å høre mer om Cecilie og Jacob sitt prosjekt og hvordan vi hevdet oss på quiz på Utendørs.

-Ida, Erlend og Henriette