Internship uke 3 - Krypto for alle penga

Skrevet av:

Publisert: 4. juli 2023

Tre uker har rast av gårde og Team Firi er klare for å rapportere fra uken som har gått. I dette innlegget vil vi, Aksel, Fredrik og Martine, endelig pusse støv av bloggferdighetene fra ungdomsskolen.

Team Firi bestående av Fredrik, Aksel og Martine

Team Firi bestående av Fredrik, Aksel og Martine

Prosjektene er for alvor i gang

I forrige uke så vi hvordan Nortura-gjengen løp rundt i butikker og ble kastet ut i prosjektet. For oss har starten vært noe roligere og de første ukene gikk mye ut på å scope prosjektet og å sette seg inn i diverse analyseverktøy. Nå er vi derimot drevne på det meste; analysene kommer på løpende bånd og vi produserer stor verdi hele tiden (i alle fall nesten). Vi har fått bryne oss på å lede kundemøter allerede i uke 2. Prosjektleder Malin gir oss stort rom for å drive prosjektet frem selv, med gode tilbakemeldinger og observasjoner på veien. Dette har vært ordentlig lærerikt!

At konsulenter lærer mye forskjellig på kundeprosjekter kan vi virkelig skrive under på. Ingen av oss var særlig kjent med kryptoverden før vi tok fatt på prosjektet, og det har vært spennende å sette seg inn i bransjen. Læringskurven har mildt sagt vært bratt. Interessen for kryptovaluta har økt også utenfor prosjektet-scopet. Under ser du både Aksel nyte morgenkaffen mens han oppdaterer seg på dagens kryptopriser, og en (selvlaget) analyse som tydelig viser markedets positive reaksjon på vårt inntog i kryptobransjen.

Ellers nytes mange av arbeidsdagene på Aker brygge, der vi får sitte tett på kunden. Dette gjør at vi raskt kan få svar på spørsmål, kose med kontorhunden Thelma og nyte livet ved sjøen! Resten av dagene er vi på 657 på Fredensborg, der vi får henge med resten av internsene og andre Sprintere - en god gjeng med andre ord.

Markedet utvikler seg negativt etter brannen, men ser første vedvarende oppgang som følger av oppstart for Sprinterns

Markedet utvikler seg negativt etter brannen, men ser første vedvarende oppgang som følger av oppstart for Sprinterns

Hverdagen hos Firi

Hverdagen hos Firi

Feiring av Pride og balansen mellom Boller og Barrys

På den sosiale fronten har det heller ikke vært mangel på morsomme ting å finne på, og flere arrangementer har denne uken hatt fokus på Pride! Festen startet med en tur til Oslo Pride Park etter jobb på onsdag. Her ble det fullstendig festivalstemning med pils, pizza, rå konserter og topp stemning! På fredag ble det arrangert Pride-lunsj med servering av mat, smoothies og cupcakes, etterfulgt av et kjempekult foredrag om likestilling og mangfold. Etterpå var det åpent for sofadiskusjon og gode innlegg.

God stemning under Pride-feiring

God stemning under Pride-feiring

Vi har også fått kjenne på hvordan konsulentlivet handler om balanse! På den ene siden har det har blitt noen runder på Barrys for de aller sprekeste av oss; på den andre siden har vi kost oss med boller i sola til lunsj på Aker brygge (shoutout til Bolle bar, for et konsept!). Som om ikke det var nok, startet tirsdagen med hotellfrokost på Amerikalinjen. Selv om samtlige hadde litt tyngre øyelokk av en halvtimes tidligere oppmøte, var det verdt det da glassene ble fylt med ferskpresset appelsinjuice og tallerkenene med varmmat, bagels, frukt og mer til. Martine og Caroline klarte dessuten å teste seg gjennom hele dessertutvalget og kan meddele at utvalget og kvaliteten var upåklagelig!

Månedens hotellfrokost og ukens Barrys-økt

Månedens hotellfrokost og ukens Barrys-økt

Vi kan konkludere med at de første ukene har vært helt topp! Tiden går fort når man har det gøy, og vi gleder oss til fortsettelsen!

Vil du følge årets Sprinterns og se hva de gjør i løpet av sommeren? Da kan du følge med på nettsiden vår og på Instagram som vi oppdaterer gjennom hele sommeren. Stay tuned!

Jonas Haagensen Haga

Jonas Haagensen Haga

Konsulent | Leder for Skolerekruttering