Endelig er årets Sprinterns på plass!

Skrevet av:

Publisert: 15. juni 2023

Vi har lenge gledet oss til å ta imot årets interns, og mye tid er lagt ned i planleggingen av sommeren deres. Det som ikke var en del av planen, var at vårt kjære kontor skulle ta fyr kvelden før oppstart, men det stopper ikke oss! Til tross for litt mer usikkerhet og midlertidige kontorlokaler skal studentene i løpet av sommeren bli godt kjent med Sprint, konsulentbransjen og ikke minst folkene som jobber her.

I denne artikkelen blir du introdusert til gjengen som kom gjennom nåløyet og skilte seg ekstra ut i rekrutteringsperioden i fjor høst. Sammen med erfarne konsulenter skal de jobbe på tre forskjellige kundeprosjekter og utforske reelle problemstillinger i tett samarbeid med selskapene.

Sprinterns 2023

Sprinterns 2023 utenfor våre midlertidige lokaler på 657

  • Helle, Caroline og Amund skal jobbe med et spennende innovasjonsprosjekt for Nortura.
  • Martine, Aksel og Fredrik skal jobbe med kvantitativ og kvalitativ kundeanalyse innen kryptoverdenen for Firi.
  • Sist, men ikke minst, skal Anders, Branny og Camilla også jobbe på et innovasjonsprosjekt og utforske nye inntektsstrømmer i Legetjenester for Dr.Dropin.

I tillegg til prosjektarbeid vil internsene få solid kursing i nyttige verktøy, våre tjenesteområder og consulting skills. Vi tror den beste læringen skjer når du får bruke teorien i praksis, og derfor vil det være kort vei mellom det som læres i kursene og anvendelse av teorien i prosjektarbeid. I tillegg har vi i ekte Sprint-stil lagt opp til en rekke sosiale arrangementer sammen med hele selskapet, vi gleder oss til å bli bedre kjent med dere!

Sprinterns sommeren 2023

Helle

Helle Låhne Smedsrud

Kommer fra: Stokke - ja, der Vegard Harm er fra.

Studie: NHH, hvor jeg tar en mastergrad i strategi og ledelse.

Interesser: Jeg liker å gå fjellturer, lage (og spise) god mat, hekle og strikke. Jeg er en sosial og skravlete person som er med på alt som er gøy!

Funfact: Er selvutnevnt ekspert på hunderaser.

Jeg gleder meg til å få et ordentlig inntrykk av hvordan det er å jobbe som konsulent i Sprint og ikke minst å bli godt kjent med alle folkene. Jeg ser fram til å bli utfordret, lære masse og ha det gøy!

Caroline

Caroline Gran Rugland

Kommer fra: Byen som fortsatt burde vært Norges hovedstad, Bergen.

Studie: Tar master på NHH, med hovedprofil i strategi og ledelse.

Interesser: Elsker å danse, så ikke vær blyg for å be opp til en dans! Ellers er jeg meget glad i å lage mat, spille tennis og stå på ski.

Funfact: Begynte på karate utelukkende på grunn av filmen Karate Kid. Ikke be om tips til selvforsvar.

Jeg gleder meg utrolig mye til å bli kjent med alle menneskene i Sprint, i tillegg til å få et reelt innblikk i en konsulenthverdag.

Amund

Amund Galåen Lien

Kommer fra: Røros

Studie: Studerer fjerde året indøk ved NTNU i Trondheim. Teknologiretning: Data med fordypning i kunstig intelligens. Hovedprofil: Investering, finans og økonomistyring.

Interesser: I tillegg til fallskjermhopping liker jeg å spille squash.

Funfact: Jeg har 500 fallskjermhopp.

Jeg ser frem til å jobbe med et innovasjonsprosjekt, noe som er helt nytt for meg, i tillegg til mye sosialt i løpet av sommeren.

Mathilde

Martine Lindland

Kommer fra: Bærum

Studie: Ferdig med 4.klasse på Indøk på NTNU. Teknologiretning datateknologi, spesialisering innen AI og optimering.

Interesser: Liker å være kreativ, og trives godt med matlaging og baking! Ellers liker jeg å tilbringe tiden med venner og reise på turer eller ferier.

Funfact: Jeg har hatt et maleri utstilt på kunstutstilling i England.

Ser frem til å jobbe med prosjektet, få innsikt i hvordan det er å jobbe for kunder og hvordan man går frem med et strategiprosjekt.

Aksel

Aksel Andersen

Kommer fra: Oslo, nærmere bestemt Korsvoll

Studie: Nettopp ferdig med bachelor fra NHH, og begynner på master til høsten.

Interesser: Surfing, snowboard og alt annet som er ekstremt eller innebærer å stå sidelengs!

Funfact: Jeg har vunnet mot en som har vunnet mot Magnus Carlsen i sjakk!

Jeg ser frem til høyt tempo, nye excel shortcuts, morsomme afterworks, og at jeg daglig skal gjøre noe jeg ikke har gjort før!

Fredrik

Fredrik Aakredalen

Kommer fra: Bærum

Studie: Datateknologi ved NTNU (4. klasse)

Interesser: Liker å gjøre mye forskjellig! Glad i å trene utendørs og å reise. Prøver å lese litt bøker nå og da.

Funfact: Har tilbakelagt en pianokarriere som toppet seg med en privat konsert for den kroatiske presidenten i presidentpalasset i 2014.

Jeg håper å virkelig få kjenne på livet i Sprint, lære mye på prosjekt og ha det gøy med resten av intern-gjengen!

Anders

Anders Pay Eriksen

Kommer fra: Oslo.

Studie: NHH, master i økonomisk styring.

Interesser: Fotball (både å se på og spille, men mest å se på), film, jakt.

Funfact: Som 4-åring avbrøt jeg en Kaptein Sabeltann-forestilling i Dyreparken i Kristiansand ved å løpe opp på scenen og kjefte på Pelle og Pysa fordi de ikke kunne telle.

Først og fremst ser jeg frem til å ha det veldig gøy! Både sprinterne og de andre internsene virker som utrolig imøtekommende, morsomme og initiativrike, så jeg tror dette blir en utrolig bra sommer! For det andre ser jeg frem til å få erfaring og innsikt i hva det vil si å være konsulent. Konsulenterfaring, kombinert med å lære om innovasjon, tror jeg vil gjøre dette til en utrolig spennende og lærerik sommer!

Camilla

Camilla Ulven Børsum

Kommer fra: Drammen.

Studie: NTNU - Trondheim, Indøk.

Interesser: Fritiden min går stort sett til trening eller dans.

Funfact: Jeg har en gang snakket med kongen i 5 minutter om været.

Ser frem til å få en større forståelse for hvordan en konsulent kan jobbe med innovasjon, og ikke minst bli enda bedre kjent med Sprint!

Branny

Branny Lin

Kommer fra: Bergen.

Studie: Jeg har studert et halvårsstudium i Business Management i Sydney, og studerer nå Indøk med fordypning i datateknologi. Akkurat ferdig med tredjeåret!

Interesser: I løpet av det siste halvåret har jeg prøvd meg på surfing og boksing, og synes begge deler er veldig morsomt!

Funfact: Jeg har ufrivillig hoppet med hodet først ut av et fly.

Jeg ser frem til å jobbe på prosjekt og bruke det vi har lært til å faktisk skape noe. Det blir kult å lære mye nytt og utfordre meg selv! Jeg gleder meg også veldig til å bli kjent med Sprint-kulturen og de fine folka!

Vil du følge årets Sprintere og se hva de gjør i løpet av sommeren? Da kan du følge med på nettsiden vår og på Instagram som vi oppdaterer gjennom hele sommeren. Stay tuned!

Jonas Haagensen Haga

Jonas Haagensen Haga

Konsulent | Leder for Skolerekruttering