Bli bedre kjent med årets Sprinterns!

Skrevet av:

Publisert: 14. juni 2024

Endelig er årets Sprinterns på plass hos oss, og startskuddet for en innholdsrik og lærerik sommer har gått! Etter mye planlegging er vi nå klare til å ønske syv studenter velkommen. Over syv uker skal de bli godt kjent med Sprint, konsulenthverdagen og bryne seg på ekte kundecaser. Vi gleder oss til en sommer fylt av læring, utfordringer og mye sosialt!

I denne artikkelen vil du bli bedre kjent med Martin, Torkel, Per-Christian, Ingrid, Harald, Emma og Ramya som alle gjorde ekstra godt inntrykk under fjorårets rekrutteringsperiode og kom gjennom nåløyet. Gjennom sommeren skal de jobbe tett sammen med erfarne konsulenter for å løse reelle problemstillinger for spennende selskaper. De skal også få oppleve den sosiale kulturen i Sprint gjennom afterworks, felles treninger og andre aktiviteter.

Sprinterns 2024

Årets internsprosjekt:

  • Ingrid, Torkel og Ramya skal se nærmere på fremtidige energikilder for Eidsiva
  • Harald og Martin skal jobbe med strategisk analyse for Obs Bygg
  • Emma og Per-Christian skal utforske mulige forbedringer av kjerneprosesser ved bruk av Generativ AI for et selskap i helse- og omsorgssektoren


Sprinternsene skal ikke bare jobbe med prosjekt - de vil også få kursing i nyttige verktøy, Sprint sine tjenesteområder og consulting skills. Målet er at de gjennom sommeren skal erfare og anvende teori i praksis, og være bedre rustet til å ta fatt på komplekse problemer som man måtte møte i arbeidslivet.

Møt årets Sprinterns:

Møt Martin Askjem Andersen

Vil du følge årets Sprinterns og se hva de gjør i løpet av sommeren? Da anbefaler vi at du følger med på nettsiden vår og Instagram de kommende ukene! Her vil vi oppdatere gjennom hele sommeren - Stay tuned

Jonas Haagensen Haga

Jonas Haagensen Haga

Konsulent | Leder for Skolerekruttering