Bli kjent med vår nye trio!

Skrevet av:

Publisert: 1. juni 2021

Sprint ansetter i rekordfart og er glade for å endelig ønske Sigrid, Trine og Martin velkommen på laget! Her kan du bli litt bedre kjent med trioen.

Bilde av ny trio

Vår nye trio.

Sigrid

Sigrid Andresen

Bonjour! Jeg heter Sigrid, og har nå jobbet i Sprint i litt over en måned.

Etter videregående flyttet jeg til Toulouse i Frankrike for å ta en sivilingeniørgrad i anvendt fysikk på Institut National des Sciences Appliquées. Studiehverdagen i Frankrike var ingen dans på roser, men jeg fikk også virkelig levd det gode franske liv med mye vin, fantastisk mat, fint vær og kort vei til resten av Sør-Frankrike. I løpet av studiene tilbrakte jeg også et semester på utveksling på University of Texas i Austin, der jeg fikk oppleve det amerikanske studielivet i en av USAs kuleste byer. Da jeg flyttet tilbake til Norge var jeg først intern i Statkraft der jeg jobbet med hydrogen og elbillading i avdelingen for nye forretningsmuligheter. Deretter begynte jeg i McKinsey der jeg jobbet i nesten to år med mange ulike temaer, blant annet bærekraft og fornybar energi.

Nå er jeg veldig klar for å fortsette arbeidskarrieren i Sprint! Inntrykket så langt er at Sprint er et sted med veldig bra folk og mange spennende prosjekter. Jeg har spesielt lyst til å fortsette å jobbe mye med bærekraft og strategi, og jeg gleder meg veldig til å bli kjent med “det ekte Sprint” når verden åpner ordentlig opp.

Fire kjappe:

 1. Hvis du skulle hatt én superkraft, hvilken skulle det vært? Å kunne teleportere, så jeg på ett sekund kunne ha teleportert meg selv til Toulouse eller Austin for å henge med gode venner som bor alt for langt unna
 2. Hvilke aktiviteter eller hobbyer har vært lyspunkter i ditt korona-år? Friluftsliv, strikking og matlaging — jeg har nå perfeksjonert vodkapastaen (verdens beste pastarett)
 3. Hva gleder du deg mest til når Norge åpner fullstendig? Dra på fest og danse på byen, for jeg savner verdens beste dansegulv på Oslo Street Food!
 4. Hvilken dag er din favorittdag og hvorfor? Lørdag! Den perfekte lørdagen består av en rolig morgen med aviser og strikking, en gå- eller løpetur i skogen, en liten kafétur på Grünerløkka, og en god middag med venner som etter hvert blir til en fest
Trine

Trine Nord Myklebust

Hei! Jeg heter Trine, og er for tiden svært glad og fornøyd etter mine første uker i ny jobb i Sprint.

Jeg er oppvokst i Nordfjordeid, et lite tettsted blant fjord og fjell, i Stad Kommune. Etter et år med psykologistudier i Oslo påfulgt av litt reising, flyttet jeg til Trondheim i 2010 for å studere Industriell Økonomi og Teknologiledelse. Seks år senere er jeg en sivilingeniørgrad, et par frivillige studentverv, og mange uvurderlig fine vennskap og bekjentskap rikere. Jeg begynte å jobbe i EY i 2016, og fikk dermed en skikkelig bra start på arbeidslivet med mange flotte og dyktige kolleger. I EY har jeg over de siste årene opparbeidet meg en bred erfaring innenfor teknologiområdet. Jeg har blant annet jobbet med dataanalyse, utviklingsprosjekter, IT-drift, -strategi og migrering. Nå var derimot tiden inne for å prøve noe nytt, og for meg er Sprint det perfekte stedet for dette!

Selv om Nordfjordeid blir vakrere og fjellene større for hver gang jeg reiser hjem, så trives jeg utrolig godt i Oslo — og så langt i Sprint! Jeg gleder meg til å ta fatt på spennende prosjekter innenfor blant annet innovasjon og bærekraft, og å bli enda bedre kjent med alle mine nye kolleger nå som byen sakte men sikkert begynner å åpne.

Fire kjappe:

 1. Hvis du skulle hatt én superkraft, hvilken skulle det vært? Skulle til å si sterk som Hulken, men innser at når formålet er å perse i klatreveggen så er han kanskje litt vel tung. Superlett og supersterk?
 2. Hvilke aktiviteter eller hobbyer har vært lyspunkter i ditt korona-år? Vanligvis er jeg veldig glad i å løpe, men må innrømme at etter hvert som restriksjonene har blitt strengere, har treningsmotivasjonen og løpeformen blitt verre. Tiden har heller gått med til surdeigsbaking, strikking, lesing, gåturer og noen økter på improvisert hjemmegym på loftet
 3. Hva gleder du deg mest til når Norge åpner fullstendig? Å møte så mange jeg vil, hvor jeg vil, uten å måtte tenke på restriksjoner og smittefare. Gleder meg sånn!!
 4. Hvilken dag er din favorittdag og hvorfor? Hver klatredag er en favorittdag! Å tilbringe hele ettermiddager eller dager ute i frisk luft, med gode venner, er terapi for sjela
martin

Martin Jøndal Digranes

Hola! Jeg heter Martin, og etter en liten flørt med Sprint for 3 år siden, er jeg endelig klar for å etablere meg i et langsiktig forhold i et helt rått selskap!

I 2019 gikk jeg ut fra NHH med en master i finans. Jeg studerte 4 år i Bergen, var et halvt år på utveksling i Singapore og et halvt år i Sydney. Spesialiseringen min må nok være skjæringspunktet mellom kvantitative analyser og bedriftsøkonomiske implikasjoner og sammenhenger (det hørtes litt funky ut…) — Jeg liker med andre ord å jobbe med tall og jeg liker å jobbe med folk! I studietiden fikk jeg utfordret meg i det finansielle universet gjennom et fantastisk summer internship i Carnegie Investment Banking. Deretter gikk jeg om bord i raketten Askeladden & Co hvor jeg ble kjent med innovasjon, forretningsutvikling, Gründervirksomhet og FULL GASS! Etter litt surfing i Sydney var jeg klar for fulltidsjobb i Bekk Management Consulting. Der jobbet jeg i ca. to år og fikk mine første erfaringer med Consulting og herlige mennesker!

Det å være på plass i Sprint føles knallbra! Jeg skal fortsette å jobbe med herlige folk, jeg skal utfordre meg innenfor nye fagområder, og jeg skal leve i et univers der folk trigges av tempo, nytenkning, faglig utvikling og engasjement. Foreløpig er jeg en potet som skal brukes til mye, spesielt innenfor strategiområdet. Jeg er klar for å stramme skoene og gi full gass!

Fire kjappe:

 1. Hvis du skulle hatt én superkraft, hvilken skulle det vært? Å fly selvfølgelig! Så man kan komme seg til de høyeste fjell og herligste strender på et blunk!
 2. Hvilke aktiviteter eller hobbyer har vært lyspunkter i ditt korona-år? Friluftsliv, løping, rando og surf har holdt meg gående!
 3. Hva gleder du deg mest til når Norge åpner fullstendig? Stå i tett kø, maxe kapasiteten i sofaen og skumpe borti folk på et tettpakket dansegulv! Gjør ikke du?
 4. Hvilken dag er din favorittdag og hvorfor? MANDAAAAAG! Neida, ikke helt. Mandag er ikke en så dum dag, men fredag er nok hakket bedre. Litt produktivitet på jobb, rolig løpetur, taco, en sjokoladeplate og jeg er verdens lykkeligste mann!
Sofie Aslaksen

Sofie Aslaksen

Manager | Leder for Rekruttering